Дневен хороскоп за четвъртък, 26 юни 2014

Ето за какво да се подготвите психически днес

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 юни 2014

Публикуваме дневен хороскоп всеки ден, за да проследим заедно с читателите си какво ги очаква според звездите. Вижте как се очертава днешния четвъртък за представителите на зодия... 

Овен
Кога животът ви е бил лесен? Внимавайте с проблемите, които са ви тревожили в миналото, защото могат да се възродят.

Телец
Не се чувствате много на мястото си днес. Енергията, която носи този ден, е в обратна на вашата посока. По-добре се отдръпнете малко назад. Нещата се подобрят.  

Близнаци
Не е добро време да завършвате проекти - време е да започнете нови. Вдъхновението ви носи нови и вълнуващи идеи.  

Рак
Нещата се развиват много бързо. Може да възникнат недоразумения днес. Внимавайте за хора, които могат да ви наранят и да ви накарат да се почувствате зле, защото не сте били предпазливи.

Лъв
Приятелите ви ще ви помогнат да решите проблемите си през днешния ден. Уверете се, че ще се справите с тях. Енергията ви е много добра за социализация.  

Дева
Бързате да помогнете на някого. Денят може да е много зает за вас. Трябва да превъзмогнете въодушевлението си и да се вземете с ръце. Ще постигнете каквото искате, само ако дадете всичко от себе си.  

Везни
Умствената ви енергия е много силна днес. Ще можете да се справите с нарастващите проблеми като предложите брилянтно решение. Време е да използвате всичко, което имате.  

Скорпион
Внимавайте с чувствата си днес. Навсякъде ще виждате малките детайли, които ще ви дразнят. Лесно е да поправите грешките си.  

Стрелец
Това е един от онези дни, в които наистина искате да решите проблемите си. Но засега няма такъв вариант за вас. Успокойте се и действайте, защото имате добри идеи.

Козирог
"Комуникация" е думата на деня, затова е много по-лесно да общувате днес. Ще чуете каквото искате. Съвет може да ви даде това, от което се нуждаете, затова слушайте внимателно.  

Водолей
Любовта ще ви вълнува много днес. Прекарайте времето си с приятели или колеги, които ще ви носят добри емоции. Няма значение какво ще стане, просто се усмихнете. 

Риби
Чувствате се преуморени, но идват добри новини и това чувство на провал не може да трае вечно. Всъщност, още преди залез ще започнете да усещате облекчение.   

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 26.06.2014|16:08
Много позитивен и зареждащ хороскоп, супер яко.
2
Не е посочен 26.06.2014|15:25
Много интересно .
1
Не е посочен 26.06.2014|11:43
Не е лош .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay