Дневен хороскоп за четвъртък, 27 август 2015

Какво предстои за вашия зодиакален знак?

Дневен хороскоп за четвъртък, 27 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще оберете овациите на околните. Впечатлявате ги със знанията, уменията и непринудеността си. Сами сте постигнали всичко това, което сега ви носи дивиденти. Бъдете горди със себе си!

Телец
Настроението ви е твърде мрачно. В ума ви се въртят само песимистични мисли, които дори не се стараете да прогоните от съзнанието си. Имате причина да бъдете тъжни, но запомнете, че негативизмът няма как да ви осигури радостни преживявания.

Близнаци
Попадате в капана на емоции, които заплашват да разклатят иначе стабилното ви емоционално състояние. Не се поддавайте на негативното влияние на дадени хора и събития. Вие сте слънчев човек - не позволявайте на никого да промени това.

Рак
В стремежа си да се доберете до преследваната цел, опустошавате всичко по пътя си. Не ви интересува дали наранявате хората, които срещате по пътя си. За вас те са само средство, което може да бъде използвано за постигане на стремежите.

Лъв
Отправяте се на пътуване, което ще ви изтощи както физически, така и психически. Щом се върнете у дома, ще имате нужда да презаредите, като останете насаме със себе си за известно време.

Дева
Финализирате сделка, която се опитвате да приключите от дълго време насам. Най-накрая успявате да убедите отсрещната страна, че условията, които предлагате, са особено благоприятни. Време е да отпразнувате успеха.

Везни
Не можете да прецените кое е най-важното нещо за вас в момента и следователно не сте способни да приоритизирате целите си. Ако не си направите план, който стриктно да следвате, няма как да очаквате положителни резултати.

Скорпион
Обичате да правите комплименти на хората, за да ги карате да се чувстват по-добре и да повдигнете самочувствието им. Това е много благородно, но трябва да внимавате да не говорите неща, които не мислите, защото така само ще ги заблудите.

Стрелец
Иска ви се да заминете надалеч и никога да не се връщате на мястото, на което се намирате в момента. Животът ви изобщо не ви удовлетворява и търсите кардинална промяна. Крайно време е да пристъпите към конкретни действия!

Козирог
Мечтаете за любов, която съществува само във филмите. Романтичната ви натура ви създава прекалено високи изисквания, които са трудноизпълними. Забравете за момент илюзията и се пренесете в действителността.

Водолей
Капризите ви нямат край. Не сте доволни от нито едно събитие, което се случва в деня ви, а всички те крият чар, който само трябва да бъде открит. Вместо постоянно да се оплаквате, по-добре намерете начин да се забавлявате.

Риби
Тежка физическа дейност ще ви изтощи максимално днес. Вечерта ще имате нужда от ефективна почивка и е най-добре да си останете вкъщи. Приятелите ви могат да излязат и без вас.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay