Дневен хороскоп за четвъртък, 27 април 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 27 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Имало е дни, в които сте чувствали и по-добре. Днес може би ще сте малко по-нервни и раздразнителни, особено ако останете за по дълго вътре. Намерете начин, за да бъдете повече навън, разпуснете, разсейте напрежението. Разхождайте се, спортувайте, бъдете активни.

Телец

Очаква ви приятен и изпълнен с емоции ден. Приемате поканата на свой близък за днес и с това правите наистина добър избор. Ще останете очаровани от жест от страна на любимия човек. Вечерта ще прекарате страхотно сред хора, с които се чувствате добре.

Близнаци

Налага се да проявите повече гъвкавост през днешния ден. Чарът ви и силното желание да се наложите над конкуренцията ще се окажат решаващи в предстоящите ви битки. Също е важно да сте крайно търпеливи към капризите на най-близките си, за да запазите мира в семейството.

Рак

Днес не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност към близките си. Ще имате много неща за вършене, но това не значи да се намръщите и да се сърдите на целия свят. Всъщност, светът може да ви помогне, да ви подкрепи, да направи работата и животът ви наистина смислени.

Лъв

Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате.

Дева

Ако искате денят ви да бъде по-разнообразен от обикновено, бъдете открити за предложенията на ваши приятели. Мнозина от вас ги очаква весело настроение привечер и чудесни възможности приключения и авантюри.

Везни

През този ден ще се опитвате да овалдеете вътрешните си спирачки, съпротивата си за едно или друго. Хубаво ще е, ако си дадете сметка, че не винаги сте прави, че другите също си имат собствена истина. Вечерта прекарайте с любимия човек.

Скорпион

При някои от вас днес предизвикателствата ще са повече от рутинните задължения. При всички случаи едва ли ще скучаете. Очаквайте интересно предложение от страна на човек, когото сте позабравили, но той не е. Не оставайте равнодушни към тревогите на близък роднина. Направете необходимото, за да ги облекчите.

Стрелец

Ще имате толкова много идеи, че дори няма да успявате да ги системаизирате, а е добре да направите нещо. Бъдете избирателни и целенасочени, обърнете внимание на част от тях, за да не бъдете разочаровани вечерта, че нямате нищо реално пред себе си.

Козирог

Подгответе се за стабилна защита от словесните нападения на някой. Енергичност и инициативност. Така може да се опише отношението ви към всичко, което ви интересува. Повече от всякога ще се стараете за да останат близките ви доволни от вас. Осъзнали сте пропуските си и сега ще наваксвате.

Водолей

Днес не бива да се намесвате в решенията на никого, дори и това да ви изкушава. Това ще бъде най-доброто, което може да направите за себе си. Концентрирайте се върху собствените си занимания, подгответе следващите и не мислете за странични неща. Това е начина да се предпазите от грешки днес.

Риби

Ще имате нужда да сте първи, да покажете себе си, за да оберете аплодисмените. Вие го можете прекрасно, но все пак помислете какво остава за другите след това. Бъдете готови да си признаете честно, че не винаги сте прави и се доверете на усета си.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay