Дневен хороскоп за четвъртък, 28 август 2014

Какво ви очаква днес според звездите?

Дневен хороскоп за четвъртък, 28 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! Или още сега прочетете какво ви очаква днес, ако сте зодия...

Овен
Днес за вас денят ще бъде осеян с предизвикателства. Може би ще ви се наложи да преодолеете някои от най-големите си страхове и предразсъдъци. Бъдете смели и не се отказвайте - от това животът ви ще стане само по-хубав!

Телец
Бихте могли да си спестите неприятните ангажименти днес - те определено могат да почакат. Отдайте се на приятни емоции, по възможност сред природата и в компанията на любими хора. Приятелите ви ще бъдат до вас, дори да имате трудни моменти.

Близнаци
Някой продължава да поддържа огъня в душата ви. Днес ще бъдете в социалния си разгар. Ако успеете да се възползвате, ще осъществите достатъчно контакти, които ще станат доста важни за вас с времето.

Рак
Ключът за вас днес е да не приемате нещата прекалено на сериозно. Ще откриете, че колкото по-несигурни се чувствате, толкова повече губите. Бъдете спонтанни и това може да ви донесе прекрасни емоции. Възползвайте се от шансовете на съдбата. 

Лъв
Това е чудесен ден за вас. Ще откриете, че плановете ви за бъдещето бавно, но сигурно започват да се реализират. Днес чувството ви за хумор е изключително добро и ви очакват много усмивки и забавления.  

Дева
Ще откриете, че колкото повече се издигате в кариерата, толкова повече хората ви се възхищават. Продължавайте да бъдете енергични, за да ви върви работата по-добре. Но не прекалявайте със сериозния тон, защото може да ви навреди. 

Везни
Имате нужда от почивка и това ви натоварва изключително много. Единственото, за което мислите, е как да посетите екзотични места. В това няма нищо лошо, но изчакайте поне да свърши работният ден. Животът ви може да поеме в различна посока.

Скорпион
Днес ви очаква изключително добър ден. Ще откриете, че колкото повече мислите позитивно, толкова повече успехи постигате. Това е добре за вас, защото имате да наваксвате в работата.

Стрелец
Сладки разговори с интересни хора могат да ви запленят. Способни сте да постигнете всичко и това ви дава енергия. Не се плашете от бъдещето, защото ако продължавате да се борите, както през днешния ден, то ще бъде светло. Очаква ви повишение!  

Козирог
Ще се чувствате много добре с хората, които ви обграждат. Опитайте се да не приемате шегите на близките си прекалено навътре. Те не целят да ви наранят, а просто да ви разведрят. Отпуснете се и всичко ще бъде наред.  

Водолей
Бихте могли да оправите деня си като направите нещо екстремно. Залавяйте се за работа и действайте - всичко е във вашите ръце. Ако си намерите компания за това начинание, още по-добре - ще се сближите осезаемо с този човек.

Риби
Времето минава бързо, затова се наслаждавайте на всеки миг. Денят е чудесен за планиране на пътуване, което да реализирате през уикенда. Погрижете се да не оставате на едно място за по-дълго време, защото това ви изморява ужасно.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay