Дневен хороскоп за четвъртък, 28 април 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 28 април 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Емоционалността ви попречи да изразите чувствата и настроението, което ви владее сега. Създавате впечатление, което често се възприема погрешно от околните, а не бива. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Телец
Превърнете активността си в предприемчивост, избягвайте конфликтите и претенциите си към партньорите. Важното е да направите нещо хубаво, търсете решения, не проблеми. Вечерта е добре да обърнете внимание на приятел, който има нужда от вас.

Близнаци
Потрудили сте се и с основание можете да очаквате добри резултати, но те няма да зависят само от вас. Субективни оценки ще повлияят на нечие решение и са възможни обрати. Не бъдете максималисти, оценете това, което имате и ще се почувствате щастливи.

Рак
Вълнуващ и интересен ден. Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин.

Лъв
Разнообразен и запомнящ се ден ви очаква днес. Изненадите ви застигат на всяка крачка. Вие естествено сте напълно подготвени и ги отразявате с вещина и съобразителност. Фрапиращо предложение би могло да промени сериозно живота на някой от вас.

Дева
Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва.

Везни
Борбения ви дух ще ви спаси в трудна ситуация. Тревогите ви ще отстъпят място на по-ведро настроение и в края на деня ще потърсите компания, в която да се отпуснете.

Скорпион
Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време. Най-добре първо вие да започнете от себе си, така и другите ще знаят как да се отнасят с вас.

Стрелец
Денят предразполага към занимания от различен характер. Отношенията ви с любимия ви човек ще претърпят развитие в посока, зависеща и от двама ви. Не насилвайте нещата, ако не срещнете разбиране, с търпение и такт ще постигнете повече.

Козирог
Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Изобщо ще сте доста нервни и раздразнителни. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа.

Водолей
Днес не всичко ще върви според заплануваното, но пък резултатите ще са добри. Накрая ще успеете да получите онова, към което сте се устремили. Пазете се от хора, които не са съвсем искрени към вас.

Риби
Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. нещата в крайна сметка ще се случат по вашия начин, но не на мига.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay