Дневен хороскоп за четвъртък, 29 януари 2015

Какво вещаят звездите на всяка от зодиите?

Дневен хороскоп за четвъртък, 29 януари 2015

Овен 
Денят се очертава весел и спокоен. Ще бъдете в добро настроение и ще се чувствате прекрасно.

Телец 
Трудно е да се каже как трябва да постъпите. Не подценявайте силата на характера си - по който и път да тръгнете, ще се справите.

Близнаци 
Трудно е да продължавате с това темпо на работа. Вие вършите задълженията на поне още двама души! Преосмислете тактиката си, защото в момента шефовете злоупотребяват със старанието ви.

Рак 
Омръзнало ви е да не виждате резултатите от усилията ви. Ето защо трябва спешно да смените своето поприще!

Лъв 
Докога ще търпите всички да пренебрегват вашите желания? Трябва да предприемете промяна и да покажете на околните, че трябва да се по-внимателни към вас.

Дева 
Трудно ви е да се справяте с всичко, с което сте се захванали. Днес обаче ще получите знак от съдбата, че усилията ви въобще не са напразни!

Везни 
Днес ще трябва да положите доста усилия, за да не изгубите контрол. Ще бъдете изправени пред доста изнервящи ситуации.

Скорпион 
Откъдето и да го погледнете, вашата позиция е правилна. Звездите ви подкрепят в проблемното начинание, така че давайте смело напред!

Стрелец 
Трудно ви е да се вслушвате в мнението на другите. Днес обаче ще трябва да го направите, освен ако не искате да участвате в грандиозен скандал.

Козирог 
Чудите се защо никой не ви харесва. Истината е, че сте се обградили с хора, които въобще не ви разбират. Може би е време за смяна на пейзажа?

Водолей 
Днес ще трябва да сте здраво стъпили на земята, защото ще имате труден ден. След като се справите с предизвикателствата обаче, ще се почувствате чудесно!

Риби 
Нищо не ви коства да потърсите вътрешна хармония вместо да търсите негативното навсякъде. Отделете време за себе си, определено имате нужда от това!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay