Дневен хороскоп за четвъртък, 3 септември 2015

Разберете какво да очаквате от днешния ден

Дневен хороскоп за четвъртък, 3 септември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес бъдете активни на работното място и в личните си дела, за да си спестите последващи главоболия. С участието си в нов проект ще придвижите напред развитието му, както и по-бързо ще решите важен за вас въпрос. Ще се радвате на уважение и взаимно доверие с хората, с които работите.

Телец
Успешно начало за бизнес или друг проект, за който сте се подготвяли. Сътрудничеството или връзката ви с човек, от когото очаквате повече ще се развива и в бъдещето. Много хора ще черпят от енергията ви, защото носите заряд, позволяващ ви бързи успехи.

Близнаци
Ще вложите повече прагматизъм в действията си и няма да съжалявате. Делови срещи и подготовка на нов проект за част от вас, а други ще работят по вече утвърдена програма. Не дистанцирайте близките от себе си, колкото и ангажименти да имате, покажете им обичта си.

Рак
Ще отделите достатъчно внимание на делата си, служебни или лични, и ще спазите уговорките си. Осланяйки се на опита и информацията, с която разполагате, ще комбинирате и намирате по-пряк път към целта си. Късметът ще е с вас. Приятна среща ще се превърне в ново сътрудничество или силна връзка.

Лъв
Полезни срещи и контакти ще ви подготвят за предстояща изява, заложете на професионализма си. Бъдете открити и изразете уважението си към всички, с които общувате, развитията ще ви зарадват. В личния ви живот се подгответе за промени.

Дева
Повече внимание ще отделяте на лични въпроси, свързани с предстоящо пътуване и с документи, касаещи административни решения. Във връзка с предстоящо назначение или друга професионална изява ще се захванете с подобряване на квалификацията си или с изучаване на чужди езици.

Везни
Каквото давате, това и получавате. Добрите ви намерения ще срещнат разбиране и с подходяща помощ ще ги реализирате. Това ще ви амбицира да продължите, като разкриете и други свои качества, с които неминуемо ще впечатлите околните. Интересно предложение, от което трябва да побързате да се възползвате.

Скорпион
Работата ви, свързана с нов проект, ще ви натовари с много отговорности, но и ще подобри доходите ви. С високите си изисквания може да внесете известно напрежение в отношенията ви с партньора ви, но в крайна сметка той ще повярва в добрите ви намерения и ще ви се довери.

Стрелец
Неизяснените взаимоотношения ви пречат да работите и живеете пълноценно. За това направете необходимото и внесете повече яснота около себе си. Бъдете естествени и ще ви бъде по-лесно. И в работата ви са нужни  отстъпки, за да постигнете желаните договорености.

Козирог
Бъдете по-предпазливи в общуването си с хората и не се предоверявайте. Ако имате спешна работа, свършете я сами, за да не съжалявате по-късно. Не оставяйте нищо на случайността, а имайте повече вяра във възможностите си.

Водолей
Новости, най-вече в личен план, ще направят деня ви специален. С подобрено настроение ще работите върху нещата, които до скоро ви причиняваха тревоги и стрес, но вече ще бъдете с друго отношение към тях. Очертава се и кратко пътуване, което ще ви зареди с хубави емоции.

Риби
Професионално ще изпипвате детайлите в работата си, за да постигнете желаните резултати. Ще се съобразите с изискванията към себе си и няма да разочаровате хората, които ви вярват.Обичани сте и това ви дава сили да не спирате в развитието си.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay