Дневен хороскоп за четвъртък, 30 юли 2015

Разберете какво ви очаква днес

Дневен хороскоп за четвъртък, 30 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Обградете се с хора, с които можете да общувате, да работите, да творите и да живеете в спокойна атмосфера. Разширете кръгозора си, станете по-информирани и засилете контактите си с партньори от бизнеса. Не се стресирайте излишно.

Телец
Не хабете енергията си напразно, насочете я там, където ще има смисъл. Обграждането с близки по дух хора ще ви накара да се чувствате приятно, откривайки за себе си нови хоризонти. Предстоят ви много положителни емоции.

Близнаци
Делата ви ще потръгнат и ще останете доволни от развитието, което ще се отрази на настроението и взаимоотношенията ви с околните. Отделяйте повече време за почивка, преумората може да ви подтикне към необмислени прояви.

Рак
Без излишна суета и с добра организация ще можете да се справите с натоварената си програма. Няма да липсват и изненади, които ще ускорят изясняване на позициите и отношенията с колегите ви. Ще научите неща, които могат и да ви подразнят, но не давайте воля на емоциите си.

Лъв
Каквито и мисли да ви вълнуват, потиснете притесненията си, за да не ги подхранвате допълнително с енергията си. Отнесете се добронамерено към събитията и без излишна суета се погрижете за делата си. Предстоят ви важни срещи.

Дева
Напоследък нещата може да не вървят много гладко, но се задава по-благоприятен период. Натрупаната умора ще ви подтикне да потърсите по-тихо място вечерта, където да съберете мисли и да си починете. Всичко ще се нареди по план, не бива да се тревожите.

Везни
Без излишна суета и с необходимата кондиция ще работите върху изпълнението на текущите си задачи. Нечии мисли или поведение могат да ви подразнят, но ще намерите сили да го преодолеете. Бъдете дискретни и по-сдържани в желанията си.

Скорпион
Уточняване на детайлите по нов проект и изпълнението им ще бъдат сред основните ви задачи днес. Вслушвайки се в желанията си, също има какво да направите, за да се чувствате комфортно и в кондиция за активна работа. С поведението си ще оставите добро впечатление след себе си, но може да има и разочаровани.

Стрелец
Ще работите по приключване на текуща задача, очаквайки чрез нея да подобрите доходите си или поне да покриете конкретни нужди. Занимаващите се с бизнес ще поставят условия, в защита на интересите си, без да се страхуват от решенията на другата страна. Бъдете смели, категоричността в поведението ви буди респект и е предпоставка за успех.

Козирог
Има много неща, на които следва да обърнете внимание, за да подобрите настроението, ефективността на работата си и не на последно място - атмосферата у дома. Не си позволявайте крайности в нищо, защото е сигурно, че ще загубите, прибягвайки до такива мерки. Спазвайте добрия тон и се усмихвайте по-често.

Водолей
Не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не изпаднете в невъзможност да ги приключите и това да ви създаде повече стрес. Наложете си да мислите позитивно, общувайте с приятни хора и денят ще мине по-бързо и без разочарования. Ще се почувствате обнадеждени и от приятна вест, чието развитие предстои.

Риби
Включването ви в дългосрочен проект ви поддържа в добра форма и това си личи. Използвайте позицията си, за да защитите интересите си, ако това се наложи, но го направете дискретно, за да не си навличате нечий гняв. Ще отбележите напредък в усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay