Дневен хороскоп за четвъртък, 31 юли 2014

Какво ви предстои днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 31 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега разберете какво ви очаква днес, ако сте зодия...

Овен
Дръжте си езика зад зъбите днес. Много сте емоционални. Единственият начин да спечелите околните на своя страна е да им бъдете опора в тежък момент.

Телец
Изглеждате по-добре от всякога днес. Сега е времето да привлечете новата си половинка. Кариерата ви също се движи в желаната посока. Насладете се на благодатния период и се радвайте на успехите си.

Близнаци
Бурята в личния ви живот най-сетне стихва. Вече ще можете трезво да прецените какво ви притеснява и да решите проблемите в семейството или в офиса си. Възползвайте се от новата мъдрост, която сте придобили.

Рак
Контактувате с хората по нов и вълнуващ начин. Това ще подобри и вашия живот, и този на околните.

Лъв
Днес определено нямате настроение за развлечения. Денят е подходящ за сериозни занимания, защото няма да се разсейвате с излишни разговори.

Дева
От вас днес ще се очаква да бъдете организирани и с ясен план за действие. Не разчитайте на околните, защото най-вероятно ще ви разочароват.

Везни
Много лесно ще се претоварите днес. Затова се уверете, че имате подкрепата на околните. Това може да означава да потърсите помощ от приятелите си. Но не се притеснявайте - те няма да ви откажат.  

Скорпион
Починете си, за да възстановите емоционалния си баланс. Няма да сгрешите, ако не обръщате внимание на злословенето на околните днес.

Стрелец
Не трябва да взимате прибързани решения, защото това ще има ужасни последствия за кариерата ви. Обмислете всяко свое действие, дори да не спазите първоначално поставените срокове.

Козирог
Новите знания са ключът към успеха точно сега. Опитвайте се да почерпите опит и знания от всички възможни места. Постарайте се да се извисите духовно - това ще бъде полезно и за личния ви живот.

Водолей
Детайлите днес ви побъркват, защото нищо не си е на мястото. Бъдете сигурни, че казвате на хората това, което имат нужда да чуят.

Риби
Сега е идеалното време да започнете нов проект. Имате достатъчно енергия и идеи, така че успехът ви е в кърпа вързан. Заобиколете се с правилните хора и всичко ще се нареди.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 31.07.2014|18:13
Интересно...колко пък да е вълнуващ начина ми на комуникация...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay