Дневен хороскоп за четвъртък, 4 февруари 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 4 февруари 2016

Овен
Ще се чувствате леко объркани и несигурни. Целите, които сте си поставили, ще ви изглеждат толкова далечни и дори химерични. Не се поддавайте на униние и черни мисли, аналитичната ви природа, винаги ще намери изход и решение.

Телец
Денят ще ви донесе много, но някои от нещата ще са на доста висока цена. Вашата вътрешна природа е да виждате истинската стойност на нещата и днес може да се разочаровате от някои техни проявления.

Близнаци
Ден, скрил много предизвикателства в себе си. Днес ще имате сили и желание да свършите много от нещата, които сте отлагали. В любовта нещата може да са малко крайни и драматични, но пък ще са толкова романтични.

Рак
Ще предизвиквате околните с някои ваши коментари, но все пак лесно ще се измъкнете от ситуация. По-важното е да отсеете ценното от информацията, която просто ви залива. И да направите нещо наистина стойностно, както само вие го можете.

Лъв
Ще имате нужда от сигурност и стабилност и това ще ви води при взимането на решения. Напук на всички, ще търсите провереното и сигурното. Накрая все пак ще вложите от вашия неподправен чар и ще получите желания резултат.

Дева
Помагайте смело, но само тогава, когато ви поискат помощ. Днес ще имате нужда да се съревновавате, да се конкурирате, да играете, да рискувате, да печелите. Интересен ден за вас. Опитайте се да разчупите рамките на собствените си модели.

Везни
Намерете онези неща, които ви правят истински щастливи, които вършите с любов и отдаване. И ги правете колкото се може по-често. А днес, днес ще откриете красотата в малките ежедневни неща, красотата в малките думи и малките жестове.

Скорпион
Ден на полярностите, време, в което осъзнавате себе си чрез другите. Може да се изненадате колко от нещата, които казвате на другите, всъщност имате нужда да ги кажете на себе си. Споделете терзанията си с близък човек.

Стрелец
Ако искате да продължите смело и свободно напред, трябва да сте готови да пожертвате страховете си. Онова, което ни ограничава ни позволява да си създадем едно мнимо чувство за сигурност, но именно ти ни спира да полетим.

Козирог
Мили и състрадателни сте, но вършейки работата на другите, им отнемате възможността да се развиват и учат сами уроците си. Помагайте, вдъхновявайте, но не вършете работата на друг. Време е да погледнете нещата от нов ъгъл.

Водолей
Днес покажете на другите, че оценявате усилията им, така ще ги мотивирате да дадат повече от себе си. Старайте се да работите в екип и така ще свършите задачите си по-бързо и лесно. Вечерта прекарайте в приятелска компания.

Риби
По възможност не се впускайте в нови проекти. Ще имате нужда от стабилност и от добро отношение, предизвикателствата повече ще ви плашат, отколкото привличат. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и не мислете за нищо.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay