Дневен хороскоп за четвъртък, 5 май 2016

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за четвъртък, 5 май 2016

Овен
Ситуациите ще се развият във ваша полза и ще получите отлични възможности за реализация. Находчивостта и трезвата ви преценка ще ви помогнат да направите най-добрия за вас избор. Разчитате на подкрепа, но сами по-добре ще се справите.

Телец
Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще направите някои неща заради самото удоволствие от творчеството, заради експеримента. Ден за свобода и пътувания.

Близнаци
Денят е подходящ за силни изяви и други активности, а предразполага към размисъл, смирение и блага дума, които биха свършили по-добра работа. Ако сте в позиция на търсещи, това е печелившата формула, но и не само за този случай.

Рак
Всичко ще си дойде на мястото, стига да вървите напред с разума, да се вслушвате в интуицията си и да вярвате в себе си.  В едни случаи става въпрос за домашни проблеми, а при други се свързват с лични изпитания и прогрес в интимните отношения.

Лъв
Ще сте толкова ефективни и полезни, че дори сами себе си ще изненадате. Просто днес най-важното за вас ще е да виждате резултат. Енергията и ентусиазмът ви ще са завидни. Не позволявайте да ви разсейват. Избягвайте празните приказки. Правете нещата по план.

Дева
Очертават се делови ангажименти в бизнес среда с колеги. Ситуацията в определени случаи може да излезе от контрол и да достигне до острота и сблъсъци, а това означава тягостна и непредсказуема развръзка.

Везни
Днес по-добре опитайте да въздействате положително на света около вас, ако запазите ведрината и дружелюбното си отношение към околните. Бъдете добронамерени и готови да помогнете на всеки, търсещ подкрепата ви.

Скорпион
Ще имате нужда да оценят интелекта ви, да забележат уникалните ви качества. За да се случи това, просто не трябва да си оставате у дома, ще трябва да излезете и да се покажете. Хубав ден да сложите начало на някоя благородна инициатива.

Стрелец
Обзети сте от романтична нагласа и с наслада усещате тръпката от гонитбата. Сигурното това ви привлича, но се уверете, че не губите енергия напразно и гоните недостижимото. Човекът до вас трябва да си заслужава всички усилия.

Козирог
Днешният ден ще събуди състраданието у вас. Опитайте да не се потапяте в мрачни настроения. Действайте - чистете, садете цветя, спортувайте, разхождайте се, не лентяйствайте. Имате нужда да изчистите мрачните мисли и настроения и да пуснете пролетта в самите себе си.

Водолей
Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва.

Риби
Ще имате много енергия и в никакъв случай не бива да се заседявате и да бездействате, защото може да си докарате някоя беля. Денят е голям, свободен и пролетен, колко много неща могат да се свършат, просто имайте цел.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay