Дневен хороскоп за четвъртък, 8 май 2014

Разберете какво са ви подготвили звездите за този слънчев четвъртък

Дневен хороскоп за четвъртък, 8 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за четвъртък, 8 май 2014 година!

Овен
Денят е много важен за бъдещите ви цели. Добре е да имате положителна настройка към събитията, за да работят и те за вас. Отделете вечерта за почивка, срещи с приятели и други приятни занимания.

Телец
Конфликтът може да се окаже хубаво нещо все пак. Вашата нестихваща енергия може да причини напрегнати ситуации между вас и колегите ви днес. Най-вероятно ще можете да избегнете конфликтите без много неприятности. Подсигурете се, че сте се заредили с много търпение и вежливост. Вашата състезателна същност няма да ви изненада като постави половинката ви пред едно или две изпитания. Да се надяваме на успех!

Близнаци
Това, че с някого не сте на една и съща вълна, не означава, че не можете да намерите компромисен вариант. Отдалечете се от груповите занимания днес. Лесно ще видите, че периода не е много обещаващ за кариерата ви. Това не означава, че трябва да стъпите на раменете на тези, които са положили повече усилия от вас, за да докажете, че можете да се издигнете.

Рак
За за постигнете пълната хармония, за която отдавна копнеете във връзката си, трябва да бъдете честни един с друг. Бъдете активни днес – някой иска да ви види работния потенциал, независимо дали сте безработни или заети. Бъдете активни навсякъде- в отношенията с колегите, в реализирането на новият проект за работа или пък полирайте чашите вкъщи, защото някой важен човек за бъдещето ви ще ви дойде на гости.

Лъв
Не всяка емоция е нужно да бъде дискутирана. Направете си дълга разходка сред природата, за да съберете мислите си. Имате повече влияние върху интимния си партньор, отколкото си мислите. Избирайте приятелите си внимателно. Днес независимо дали сте готови или не- ще трябва да се изправите пред предизвикателството, което искахте. Разбира се , че имате голямо его, но кой няма? Трябва да се придържате към мирното изпълнение на задачите,без да вдигате много шум.

Дева
Днес някой иска да ви помогне, затова просто се оставете в ръцете на този, който знае повече от вас. Дайте най-доброто от себе си и бъдете честни с хората около вас. Ако насочите вниманието към себе си, може да се окаже, че другите ви мислят за самовлюбени и няма да имат желание да ви изслушат следващият път, когато имате някоя добра идея. Денят е добър за работа в екип.

Везни
Вашата креативност е в страхотен подем днес, затова и дайте място за реализация. В мозъка на костите си сте сигурни, че трябва да свършите онова не чак толкова наложително нещо, което отлагате отдавна, затова днес го направете и ще бъдете приятно изненадани от постигнатия резултат. Дръжте се с хората като с равни, макар и ние да знаем, че не е така. Вашата увереност се забелязва отдалече и внушава доверие на околните.

Скорпион
Напоследък се притеснявате за здравето си. Трябва да обърнете повече внимание на ежедневните си задължения и да видите какво можете да направите, за да ги промените. Трябва да се справите с повтарящо се желание или фантазия, която причинява проблеми в динамичния ви живот. Може би е време да го преодолеете или да удвоите усилията си да се върнете към здравословното ежедневие.

Стрелец
Хубаво е да смените работното място, но не бъдете сигурни, че новата длъжност ще бъде по-добра или по-удовлетворяваща за вас. Обикновено не реагирате импулсивно, но днес ще е перфектният момент да се доверите сляпо на интуицията си. Когато ви обземе енергията на деня направете това, което планирате от дълго време или просто направете ляв завой на магистралата и оставете пътя да ви води.

Козирог
Обичате да мислите за себе си като за сложна и непредвидима персона ( каквато всъщност сте). Днес ще сте много раздразнителни, особено ако някой твърди, че ви позната така добре отвътре, както и отвън. Ако някой ви приема за даденост или пък е толкова нахален, че да ви говори зад гърба, то не стойте безучастно. Имате нужда да се изправите в претъпканата зала и да изкажете гласно своето мнение. Уверете се, че няма да останете неразбрани.

Водолей
Днес наченка на нов живот ще се появи в някоя от старите ви връзки. Фокусирайте се върху настоящето и дългосрочните планове за бъдещето. От миналото нищо не можете да промените. Днес ще бъдете заобиколени от различни по характер хора и това няма да ви направи никакво впечатление. Ако видите, че двама се карат, то най-вероятно е защото не се разбират. Бъдете така добри да играете ролята на преводач, защото след това и двата отбора ще са на ваша страна.

Риби
Отложете събитията за известно време, за да се поразсеят за малко. Ще сте доста доволни от резултатите. Да оставите някой да ви чака е страхотен начин да покажете, че си заслужавате чакането. Приемете съвета на приятелите и близките и бъдете готови за последствията от натоварената ситуация, която ви мъчи напоследък. Защо днес не оставите другите да водят парада и просто не ги последвате.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 08.05.2014|15:42
Готин хороскоп, накара ме да се замисля. ;)
6
Не е посочен 08.05.2014|15:29
Този път сте познали :)
5
Не е посочен 08.05.2014|14:58
Няма как да правя разходка сред природата, работен ден е, иначе не е лоша идеята според дневният хороскоп.
4
Не е посочен 08.05.2014|14:41
Наистина се притеснявам за здравословното си състояние и се опитвам да пренебрегна неустоимо желание, дано скоро преодолея този проблем.
3
Не е посочен 08.05.2014|14:32
Аз в тези неща не вярвам ... това за мен са измислици .
2
Не е посочен 08.05.2014|14:31
Аха,значи днес е големият ми ден ;)
1
Не е посочен 08.05.2014|14:14
не вярвам на такива работи
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay