Дневен хороскоп за четвъртък, 9 октомври 2014

По-скоро спокоен или пък изпълнен с изненади ще е денят за вас?

Дневен хороскоп за четвъртък, 9 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Може би е време да престанете да разчитате само на празни приказки и планове, които все отлагате във времето. Вместо това се съсредоточете в целите си и създайте реален план за бързото им постигане.

Телец
Не забравяйте да следите финансовото си състояние и да въведете малко ред в него, докато все още не е късно. Няма нищо лошо в това човек да си угажда, но напоследък сте "развързали кесията си" и вадите от нея, сякаш е бездънна. 

Близнаци
Чудесен ден да разпуснете и да се отдадете на любимия си човек! Покажете му, че държите на него и че оценявате това, което той самият прави за вас.

Рак
Планирайте дълго отлагана почивка. Измислете как да избягате от ежедневието и да се отдадете изцяло на положителни емоции с любим човек. 

Лъв
Днес сякаш всичко върви по ноти. На работния фронт всичко е спокойно и се случва изцяло във ваша полза. Отпразнувайте приятния ден в приятна компания - поканете гости, излезте с приятели или се насладете на романтична вечеря с любимия човек.

Дева
Не забравяйте, че животът не е само "цветя и рози". Време е да махнете розовите очила и да погледнете поне за малко на ежедневието си реално. Защото за съжаление не всичко се случва по начина, по който ви се иска да бъде.

Везни
Предоверявате се на човек, който от своя страна се опитва да печели дивиденти на ваш гръб, разчитайки на наивността и добрите ви намерения. Вземете се в ръце, за да не усетите след това неприятни последствия.

Скорпион
Седмицата за вас сякаш няма край, но ще трябва да потърпите още малко. Защото и днес предстои изключително натоварен както в работен, така и в емоционален смисъл ден. Не унивайте обаче - звездите обещават, че ако се стегнете, в крайна сметка ще бъдете победители.

Стрелец
Напоследък сякаш напълно сте игнорирали приятелите и близките си. Или поне те усещат хлад, идващ от ваша страна. Затова тъкмо днес е време да им отдадете необходимото внимание - излезте заедно на разходка, поканете ги на гости или пък посетете заедно приятно любимо заведение.

Козирог
"Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада." Помнете тази максима и не спирайте да си я повтаряте по време на целия ден, който за вас ще бъде изключително интензивен и изпълнен с какви ли не препятствия. В крайна сметка обаче звездите обещават спокойна вечер.

Водолей
Близък ваш човек има нужда от подкрепа. Отдайте му необходимото, защото той знае, че може да разчита единствено на вас.

Риби
Близък ваш човек има нужда от подкрепа. Отдайте му необходимото, защото той знае, че може да разчита единствено на вас.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay