Забавен психотест с орхидеи

Изберете цвете и прочетете какво казва то за вашата личност

Забавен психотест с орхидеи

Според психолозите цветовете и формите, които допадат на една личност, разкриват важни черти от характера ѝ. Ето защо е напълно реалистично да приемем, че този бърз тест с орхидеи може да даде наистина верни резултати.

Ще ви отнеме само минутка да се самоизследвате. Погледнете изображението с шестте различни цветчета и изберете онова, което ви харесва най-много. Нека решението бъде спонтанно - не го премисляйте, заложете на орхидеята, която ви е привлякла от пръв поглед.

След това прочетете какво казва за вас конкретният избор.

Забавен психотест с орхидеи

1. Винаги имате съвсем ясна представа какво искате и нищо не може да ви спре, за да го получите. Много самоуверена личност сте, лошото е, че понякога това ви прави прибързани и безочливи. Да се съмнявате в себе си - това нещо няма място в живота ви. Обичате да прекрачвате граници. Любопитно ви е да проверите колко далеч можете да стигнете във всеки аспект от съществуването си. Най-важно за вас е винаги да се стремите към нещо, никога не можете да се почувствате удовлетворени докрай. Веднага щом постигнете цел, си поставяте нова.

2. Определено сте екстроверт, "храните се" от вниманието на другите. Държите да бъдете забелязани. Проявявате драматичност във всеки аспект от живота си, така че никой, който е имал взаимоотношения с вас, не може да ви забрави. Притежавате вродени актьорски заложби и обожавате да имате публика за тяхната демонстрация. Знаете как да ръководите тълпата. Понякога правите или казвате неща с единствената цел да шокирате хората.

3. Гледате на живота спокойно и сте благодарни за всяко малко "чудо", което ви се случва. Смятате, че е важно да запазите мира с околните, дори и ако се наложи да преглътнете гордостта си за тази цел. Очаквате най-доброто от хората и поставяте високи морални стандарти пред всеки човек в своето обкръжение. Познават ви като мила и съпричастна личност. Отнасяте се добре с хората и вярвате, че всеки заслужава втори шанс.

4. Каквото и да правите, вие си оставате малко странни според представите на останалите. Никога не сте се чувствали напълно "нормални". Отвътре ви идва да имате необичайни хобита, интереси, мнения за нещата от живота. Просто виждате света по различен начин. Във вас живее истински артист, при това доста ексцентричен! Креативни сте и обичате да изразявате себе си чрез изкуството, макар и малцина да разбират напълно произведенията ви.

5. Вие сте цветен и забавен човек, но все пак винаги се стремите да не прекалявате с нищо и да не се забърквате в неприятности. По всички възможни начини избягвате екстренмите ситуации, харесвате "златната среда" във всяко едно отношение. По-чувствителни сте, отколкото изглеждате. Много сте комуникативни, но това не ви пречи да бъдете точно толкова раними, колкото и останалите.

6. Винаги сте били едно твърде чувствително цвете. Лесно е за света да ви нарани, срамежливи сте. Макар в действителност да сте наистина чаровни и привлекателни, възприемате себе си едва ли не като "грозното патенце". Смятате се за аутсайдер и сте склонни да потънете дълбоко в собствените си интереси. Хората оценяват факта, че сте различни от всички останали и че не се опитвате да им подражавате. 

Ако искате да четете още забавни тестове и хороскопи от нас, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

54 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay