Защо съм сама?

Не се отчайвайте, жени!

Защо съм сама?

Чували сте да казват "По-добре сам, отколкото зле придружен." Е, добре де, ама сам стои ли се? Всички са по двойки, целуват се, шушнат си нещо, говорят си, гледат се влюбено в очите.. от тези сълзливи сцени може направо да ти се дореве и на теб. И така.. защо съм сама?

Има жени, които са толкова секси, знаят какво искат от живота, преследват целите си и въпреки това точният човек не идва и не идва. А има някои, които не могат да се отърват от обожатели.. тъкмо са зарязали единия и хоп.. на хоризонта се появява друг. Както знаем, животът не е честен. Но все пак.. защо по дяволите съм сама? И докога ще е така?

Сигурна съм, че много пъти сте се питали и сте се чудили дали няма да умрете сами някой ден. Бях в такъв период доста дълго време. Та така.. Избягвах да излизам твърде често с приятелки, защото те постоянно мъкнеха гаджетата си и се започваше "Мило, много те обичам", "Ти си ми всичко" и куп други подобни фрази, които могат да накарат един необвързан да изпадне в стабилна депресия.

Когато видех влюбени, отвръщах поглед настрани. Да, гледката е красива, когато знаеш, че след малко ще видиш твоя любими ще получиш също такава жарка целувка. Но, когато знаеш, че не си се целувал от година и няма и изглед скоро да го направиш, ти става ...тъжно.

Ще попитате веднага- 1 година.. това е много време.. мъже под път и над път.. защо си си причинявала това?

Да, знам, че мога да отида и да започна да излизам ..хайде не с първия, с втория срещнат... и какво? Ще излизаме по срещи, ще се целуваме и ще сме щастливи..? Е, да, ама така лесно чудеса не се случват.

Аз вярвам в истинската любов, в предопределените един на друг хора.. а за да намериш твоя човек, трябва да го търсиш, да имаш търпение да го срещнеш и да го познаеш. Може и да ме е боляло, че няма кой да ме прегърне в края на тежкия ден, но все пак ми е било по-добре така, отколкото да съм във връзка, в която няма искрица, способна да ме изпепели.

За мен това дори е един вид изневяра на принципите ми, ако щете дори на онзи човек, който още не познавам, но вярвам, вярвам и знам, че ще срещна!

Ако например 2 години си губя времето с някакви случайни индивиди, а през това време моят човек също търси любовта си...

И така, това беше моят избор. Избор, който почти никой не разбираше. Една приятелка ми подмяташе, че толкова без мъж не е добре за мен .. щяла съм да напълнея, да ми излязат пъпки, да се депресирам.. устоях на всички думи, въпроси и упреци към мен.

И грам не съжалявам за решението и твърдостта си тогава.

Ще попитате как съм сега? Сега съм щастлива, обвързана и себе си! Срещнах го е момент, в който спрях да се озъртам, да търся някого, като че ли той сам мен намери.. всичко стана толкова бързо, импулсивно и красиво..

Когато ме целуна за първи път, затворих силно очи и си казах "Не му изневерих!"

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay