И лошите момчета имат чувства

И лошите момчета имат чувства

Всички ние обичаме лоши момчета. Мъже с много татуировки и обица на устната или езика. Избухливи, с мрачен поглед и мътно минало. Те вървят в най-различни опаковки, но символизират едно и също нещо: предизвикателството да обуздаеш буйния им нрав. Вероятно идва от идеята за табуто – да имаш нещо, което не би трябвало изобщо да може да се притежава, великолепното усещане от това да хванеш окото на най-загадъчния мъж на партито. Ако успеете обаче да се доближите до такава порода мъж, гарантираме ви, ще направите няколко изключителни разкрития...

 

Всъщност, те не са толкова жилави

 Може да останете учудени като научите, че онзи корав мъжага, с който сте започнали да излизате, ужасно се страхува от мишки. И това може да не ви се стори като нещо кой знае какво. Но ако не познавате "Господин здравеняк" достатъчно добре, може и да се зачудите дали тази негова изразена мъжественост не е само постановка. Това е моментът, в който започвате да правите разлика между странностите и истинските недостатъци. Да, вероятно той притежава необходимите качества, за да ви защити, когато имате нужда, но това не значи, че вие няма да изпитате силен първоначален шок, когато разкриете за страха му от паяци и то в най-неподходящия момент.

 

И те обичат романтиката

Може би вашият секси грубиянин изглежда като тип, който би ви прехвърлил през рамо като неандерталец, но имайте предвид, че може и да останете разочаровани, ако това е което търсите. Както всички други хора, така и ТЕ обичат дългите разговори в леглото и бавни вечери на свещи, дори от време на време. Когато сте само двамата - той знае, че няма публика и може спокойно да прегърне щастието, което изпитва от връзката с вас. Възможно е просто мозъците ни да са програмирани така, че да мислим, че "лошите" момчета нямат чувства, но когато разкриете, че всъщност няма човек, който да не изпитва никакви емоции, може и да останете приятно изненадани.

 

Те не винаги са били лоши

Познайте какво? Бонбончето със здравата челюст и големите мускули, спокойно може да се окаже, че е бил основна цел на "биячите" в гимназията. А мрачният барабанист, с който се запознахте миналата седмица? Да, до скоро той беше просто любител на музика, смотан и гледащ отстрани. Психолози твърдят, че подобен обрат е съвсем възможен, дори логичен. Хубавото е, че знаем, че невинното у него спи някъде там, под камарата мускули и напереното поведение. Просто поровете по-дълбоко и ще го откриете.

 

Те се женят за мили момичета

Случвало ли ви се е да се ровите из списание за клюки и да попаднете на любимия си мачо актьор, положил ръка през рамото на много невинно-изглеждащата си съпруга? Да, тя е сладка, но не е тази, за която сте си представяли, че вашият "Рамбо" ще се венчае. Може дори да сте малко разочаровани от него? Това вероятно е била и мисълта на почитателките на Джеси Джеймс, когато се омъжи за Сандра Бълок. И повярвайте, те едва ли са се развели, защото тя е мило момиче. Има случаи, които потвърждават, че лошите момчета се женят за секси, мистериозни жени.

Но има нещо в този контрабаланс, което прави установяването и мирясването толкова по-сладко...

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay