Изберете подарък за половинката си според зодията

Какви глезотийки най-много обичат да получават представителите на всеки от зодиакалните знаци

Изберете подарък за половинката си според зодията

Сигурни сме, че нерядко изпадате в ситуация, в която сте канени на нечий рожден ден, а нямате абсолютно никаква представа какво да подарите по повода. Ситуацията се усложнява дори още повече, когато празнуващият е вашата половинка и е необходим не просто подарък, а наистина специален такъв.

За да ви помогнем не само да излезете успешно от подобна главоблъсканица, а и да изпъкнете с подарък "точно в десетката”, днес ще ви разкрием какви глезотийки най-много обичат да получават представителите на всеки от зодиакалните знаци. Започваме по ред на номерата с…

Изберете подарък за половинката си според зодията
Овен
Огненият знак е известен надлъж и нашир с горещия си темперамент, затова няма да сгрешите, ако го изненадате с красива ръчно изработена свещ, поднесена с подходящ за нея аксесоар. За дамите Овни изключително добър вариант са бижутата, които задължително трябва да изпъкват с оригиналност и ексцентричност. Цветът, на които спокойно може да заложите, е червеното във всичките му нюанси.

Телец
Тъй като Телците по природа са романтични и чувствителни натури, идеалният подарък за тях би могъл да бъде кошница с луксозни шоколадови бонбони, плюшена възглавничка, букет от балони или пък ваучер за SPA уикенд за двама.

Близнаци
"Хамелеонският” характер на родените под този знак предполага особено труден избор на подарък. Защото Близнаците могат да бъдат изключително общителни, а в следващия момент тотално вглъбени в себе си и затворени за околния свят. Вродената им интелигентност обаче подсказва, че биха се зарадвали най-много на хубава книга или пък на нещо уникално, по възможност изработено от самите вас - кутия за бижута или пък фотоалбум. Чувствен парфюм също е подходящ избор.

Рак
Изненадайте половинката си от зодия Рак с пълна романтична програма, включваща ароматни свещи, розови листенца, разпръснати възглавнички, качествено вино, изискана вечеря и подходящ музикален фон. Това е достатъчно за представителите на този знак, за да се почувстват повече от доволни.

Изберете подарък за половинката си според зодията
Лъв
Огненият знак е може би най-суетният сред всички зодии и по тази причина удачен за представителите му вариант за подарък е всичко, свързано с грижата за външния вид. Това може да бъде както луксозна козметика, така и уникален аксесоар или пък дизайнерско бижу.

Дева
Тъй като Девите са изключително ориентирани към детайла, какъвто и подарък да изберете, той трябва да бъде "изпипан” както откъм опаковка, така и откъм съдържание. И като споменахме съдържание, имайте предвид, че то на всяка цена трябва да има практична стойност. Затова проучете внимателно какви са любимите занимания на "вашата” Дева и я изненадайте с нещо, което наистина ще донесе удоволствие в ежедневието ѝ.

Везни
Представителите на този зодиакален знак не просто търсят, но и успяват да открият красота и очарование във всеки един аспект от живота си. Затова зарадвайте чувствените Везни с ароматни свещи, кошничка с ръчно изработени сапунчета, масажен лосион или някоя друга подобна глезотийка. Дизайнерски аксесоар за дома също би бил подобаващо оценен.

Скорпион
Мистични, чувствени и авантюристични, представителите на зодия Скорпион биха потръпнали от удоволствие при вида на изискан парфюм или пък луксозно и предизивкателно бельо. А премерената романтика, комбинирана с бутилка качествен алкохол, би била идеален фон за връчването на такъв подарък.

Изберете подарък за половинката си според зодията
Стрелец
Това е знакът, отличаващ се с изключително приключенски дух. Стрелците обожават да пътуват и да се впускат в нови и нови предизвикателства. Затова чудесен подарък за представителите на тази зодия би бил каквото и да е къмпинг оборудване или пък интересна и оригинална джаджа, свързана с пътуване.

Козирог
"Рогатите” представители на зодиака са известни надлъж и нашир с разпалената амбиция, която влагат във всичките си начинания и дейности. По тази причина ще ги зарадвате особено много, ако им подарите каквото и да е, стига да бъде свързано пряко с работата или хобитата им. В допълнение Козирозите са изтънчени ценители на лукса във всичките му форми, така че не забравяйте да вложите и доза оригиналност.

Водолей
Може би най-големите любители на всичко, що може да бъде наречено електронна джаджа, са именно представителите на зодия Водолей. Затова без притеснение заложете на модерна техника, например смартфон, фотоапарат или плейърче. Поради силно авантюристичния си дух, родените под този знак също така биха оценили подобаващо и ваучер за екстремно преживяване - скок с бънджи, парашут, гмуркане или пък сърф приключение.

Риби
Романтичните и чувствени Риби биха се зарадвали най-много на преживяване, включващо пълен арсенал от свещи, масаж и аромати. Ако искате да ги спечелите завинаги, не пропускайте и бутилка качествен марков алкохол според личните предпочитания.

Изберете подарък за половинката си според зодията
А ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

17 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 18.06.2014|14:57
Така е аз съм зодия Скорпион и наистина много бих се зарадвала да ми поднесат луксозно бельо в романтична обстановка и при наличието на качествен алкохол, определено по-късно ще се отблагодаря за подаръка.
2
Не е посочен 18.06.2014|14:15
аз съм рак и изобщо не си падам по тези глупости, мъжът ми е стрелец- той пък изобщо не би се изкефил на един къмпинг купон :Р
1
Не е посочен 18.06.2014|14:15
"кошница с луксозни шоколадови бонбони, плюшена възглавничка, букет от балони " - - това са глупости, моята половинка никога няма да се зарадва на това
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay