Истината: Как едно момиче се приготвя за първа среща?

Ето етапите, през които всички преминаваме

Истината: Как едно момиче се приготвя за първа среща?

Първата среща може да бъде доста напрегната, защото не знаем какво да очакваме, а искаме да се представим във възможно най-добрата си светлина. Първите крачки в една нова връзка са несигурни и леко сковани, но в крайна сметка няма нищо ненормално в това.

Единственото леко ненормално нещо е поведението ни преди самата среща, когато сме насаме със себе си и тихичко (или пък не!) откачаме, защото емоциите, притеснението и вълнението ни идват в повече. Днес ще ви запознаем именно с тези отличителни етапи, през които преминава физическата и психическата подготовка на всяка една жена преди първа среща. Със сигурност ще ви се сторят познати!

1. Фантазиите
Първата стъпка е да обсъдите с приятелките си наближаващата среща. Този разговор най-често завършва с планове за евентуална бъдеща сватба и имената на децата ви. И всичко това води до неизбежна първоначална еуфория.

2. Работата
Обикновено в деня преди срещата се стараете да бъдете колкото се може по-заети, за да не мислите само и единствено за това. Малко шопинг за подходяща рокля? Посещение на фитнеса? Или пък гледане на романтична комедия, за да навлезете в подходящото настроение.

3. Разкрасяването
Това е вечерта, в която трябва да извадите всичките си козове, за да го впечатлите. Трябва да обмислите внимателно колко грим да сложите и коя част от себе си да подчертаете. Все пак може да се окаже, че той е човекът за вас и това да бъде последната ви първа среща!

4. Откачането
С наближаването на уречения час започвате да се паникьосвате и да обмисляте дали да не се откажете. Дали ще е неучитиво да отмените срещата със SMS? В крайна сметка си сипвате чаша вино, пускате си силна музика и отпускате напрежението, докато решавате какво да облечете.

5. Срещата
И най-сетне идва заветният миг, срещате се и началото е леко неловко. През главата ви препускат хиляди мисли… Да се правя ли на феминистка? Да го оставя ли да ми отвори вратата? Кой трябва да плати сметката? Или е хубаво да си я поделим? Дали ме харесва? Къде да си сложа ръцете? Пречат ми!

Хубавото е, че по някое време нещата се успокояват и кой знае, може би ви предстои най-хубавата първа среща в живота ви!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay