Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Ето един уникален подарък, който ще помогне да изразите любовта си по всички възможни начини.

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Свети Валентин - време за изява на любовта. Но защо да не направим тази изява още по-специална, като включим всичките ни сетива? Вместо просто да кажем "Обичам те", нека чуем, видим, опитаме, помиришем и усетим любовта по най-цялостен начин. Ето един уникален подарък, който ще помогне да изразите любовта си по всички възможни начини..

Независимо как решите да го опаковате - в 5 еднакви кутии или 5 торбички, поставени на различни места, които половинката ви трябва да открие - вие ще създадете не само подарък, а цялостно изживяване, изпълнено с нетърпение.

Виж ме

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Използвайте въображението си и поставете нещо уникално за всяко сетиво. Нещо, което ще зарадва и разтопи сърцето на любимия човек. Оставете послание върху всеки отделен подарък, за да засилите още повече емоциите.

Например:

Обичам начина, по който изглеждаш!: Добавете серията The Complete Care Set на Muse Cosmetics. Тя ще пристигне в красива опаковка, а продуктите вътре също изненадват с уникален стил и качество. Гарантираме усмивка още от етап 1 на подаръка.

Изглеждаш невероятно!: Друг вариант е да включите красива рокля, пола или чанта от преработен деним на марката REVIVE Apparel. Ще подарите не само красива, но и уникална визия, а както знаем - денимът винаги е на мода!

Усети ме

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Отново развихрете ума си и помислете какво би накарало краката на половинката ви да омекнат от приятна изненада. 

"Обичам да те усещам близо до мен!”: Подарете близост, изпълнена с творчество и ароматна напитка! Заведете любимия човек на рисуване с вино, където в приятна атмосфера ще се отпуснете и ще творите заедно. 

"Докосването ти е меко като коприна!”: Няма по нежно докосване от това на красива, мека и деликатна кожа. Усещате ли на къде отива мисълта ни? Точно така! Предлагаме ви качествена козметика от еЛек, която ще се погрижи за изживяване като от СПА център, а кожата ви ще ви благодари за това.

Чуй ме

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Тук вече може да се развихрите! Напишете красиво послание под формата на писмо или картичка. Добавете любовен роман, който ще разтопи душата. Ето няколко предложения за книгите, разбира се, картичката оставяме на вас:

Прочутата поредица Made на обичаната от безброй романтични читателки по света Даниел Лори. Книгите са горещи мафиотски романси като първата част "Най-сладката забрава" продължава с "Най-безумното пристрастяване”. Може да подберете още много интересни заглавия от издателство Сиела.

Продължаваме с романтиката като този път препускайки по дългия списък от заглавия на Егмонт, се спираме на "Две половини на едно цяло”, "Любов на теорияи "Любов край съседната врата”. 

Опитай ме

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Разбирайте "опитай ме” по всякакъв начин, но ето нашите предложения:

"Обичам да опитвам нови неща с теб!”: За да поддържаме тръпката жива и да създаваме моменти, за които ще си спомняме с усмивка на лицето, подарък изживяване е наистина ценен. Gift Come True предлагат огромен избор от подаръци за двойки. Съобразете го с любимия човек, според хобита и интереси или се впуснете в нещо ново и авантюристично, което не сте правили до сега, а защо не и дегустация, където ще се отпуснете в приятна обстановка.Толкова опции за избиране - оставете си нещо и за следващия повод - 8-ми март наближава. Не пропускайте да се възползвате от отстъпките им през месец февруари, така че от сега може да набележите следващото си приключение заедно. Ваучерите ни са валидни 1 г.- могат да бъдат подарени 24/7 дигитално, или в красива подаръчна опаковка.

"Ти си моето сладко изкушение!”: Ах, колко много песни, поеми, филми и какво ли не са посветени на жените и шоколада. Не можем без него признаваме си! Гарантираме ви усмивката на любимия човек с красива кутия с вкусни и внимателно подбрани бонбони на марката Leonidas. Наслада за сетивата - също като нея! 

Помириши ме 

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

"Обичам уханието ти”: За Свети Валентин, подарете на вашата половинка нещо уютно и романтично - ароматни чайове и стъклена бутилка за чай, които ще допълнят перфектно вашия специален момент заедно. Нека вашата връзка бъде изпълнена от аромата на вкусни чайове, докато споделяте специални моменти и споделяте вашите мечти и желания. Стъклената бутилка за чай добавя елегантност и стил към вашия подарък, като позволява на вас и вашата половинка да се наслаждавате на чаша топъл чай навсякъде, където отидете.

"Ухаеш на ванилия”: 

Кажи "Обичам те" с всичките си сетива: Един по-различен подарък за Свети Валентин!

Едно от нещата, които ние жените оценяваме най-много, е старанието. Щом сте стигнали до тази стъпка и продължавате да четете, сме сигурни, че сте положили огромно старание и внимание да зарадвате половинката си. Но да приготвите нещо със собствените си ръце - нещо, вкусно, ароматно - наслада за сетивата. Ето на това му казваме истинска изненада! Тази бърза рецепта за Мъфини ще направи Свети Валентин магичен, а продуктите на Dr.Oetker ще гарантират вкуса и добрия краен резултат!

Изразете любовта си по най-цялостен начин

Този Свети Валентин, не залагайте само на думи - дайте на своята половинка възможността да усети любовта ви с всичките си сетива. Чуйте, вижте, опитайте, помиришете и усетете любовта във въздуха този февруари, с помощта на нашите любопитни идеи за подаръци. Нека вашият празник на любовта бъде пълен със споделени моменти на радост, близост и взаимност. Наздраве!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay