Как да обичаш зодия Стрелец? Инструкции за употреба!

До всички, обвързани със Стрелци

Как да обичаш зодия Стрелец? Инструкции за употреба!

Стрелците са малко по-различни от останалите и се гордеят с това. Те имат големи мечти, вечно искат нещо да правят, да са дейни, да пътуват, да опознават различни кътчета, да правят нещата така, както те ги разбират. Чудите се как се обичат тези същества? Ще се опитам да ви разясня. Просто за един ден ще се опитам да се поставя на мястото на приятеля си и съм сигурна, че няма да ми е лесно!

Да започнем оттам какво обичат Стрелците. Може ли по-лесно е да кажа какво не обичат? Тези огнени същества се интересуват от почти всичко и ще искат да ви мъкнат по музеи, театри, кина, да видите някой експонат, находка, да се любувате на звездите, да се разхождате само двамата по плажа.. Нямат умора и винаги са пълни с идеи. Дори и да ги заведете на безлюдно място, те пак ще измислят нещо и ще точно когато сме си си мислили, че поне веднъж ще си стоите на едно място, Стрелецът отново ви изненадва.

Стрелците са хиперактивни. За да си с такава жена, трябва да се опиташ някак си да влезеш в нейния ритъм. Но не се опитвай да  я караш да скучае.. Рутината може да убие тези нежни същества, да ги унищожи и да ги съсипе тотално. 

Жената Стрелец винаги има мнение по някой въпрос. И това, че не се съгласява с вас, не означава, че ви обича по-малко. Просто тя е жена с характер и е под достойнството й да кима с глава и да се съгласява с всяко изказано мнение. Тя умее да спори пламенно и да се обосновава. Любител е на споровете, така че не й отнемайте това удоволствие. 

Жената Стрелец е тази, която може да се събуди посред нощ и да ви каже "Хайде да отидем някъде!" Нея не я интересуват обществените норми и не си прави труда много да ги спазва. За нея е важно тя да се чувства щастлива и да й е комфортно на душата.

Подгответе се и за много пътувания. Няма да има кътче, което да не сет посетили и трябва да сте щастлив от факта, че тя е избрала за пътешествията си именно вас. Защото пътуването значи много за стрелеца. То не е просто отиване някъде, то е пътуване и на душата, магическа обиколка, нещо, което те обогатява за цял живот и те оставя на крилете на мечтите за цял живот. 

Стрелецът е естет и обича красивите неща, затова нека не ви се свидят красивите подаръци! Не скъпи, красиви и стойностни. За жената стрелец е голяма обида, ако забравите рождения й ден или ако й подарите нещо което тя не харесва.. Това просто значи, че тя не е достатъчно важна за вас, а това няма как да не обиди една огнена натура. 

Жената Стрелец е и много вярна! Да, може би на повечето места ще прочетете тъкмо обратното, но аз абсолютно не мога да се съглася с това. Когато спечелите сърцето, душата и тялото й, бъдете сигурни, че тя няма да ги даде на никой друг! В замяна ще иска да не я лъжете никога и да я обичате! Това й е достатъчно, за да бъде щастлива!

Жената Стрелец е съкровище, защото е по детски невинна, много истинска, голям оптимист, вярна и е истинско слънце. Ако си имате Стрелец, пазете го! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

65 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay