Как да похарчите 0 лева за шаферски рокли

Ето как да спестите пари покрай сватбите

Как да похарчите 0 лева за шаферски рокли

През 20-те ни години е периодът, в който ходим на най-много сватби. Всичките ни приятели се женят и в повечето случаи се налага да бъдем шаферки. Но когато погледнем назад след няколко години, освен страхотните спомени от самите тържества, ще си спомняме и колко много пари сме дали за шаферски рокли. Повечето женски гардероби са пълни с шаферски рокли, облечени по веднъж и струващи цяло състояние. Може би не го осъзнавате, но шаферските рокли могат да струват нищо. Ето как:

1. Взимайте рокли назаем

Вероятно се чудите кой ще има точно таква рокля, каквато ви трябва- подходящият цвят, рамер и стил, но ще бъдете много изненадани. Както вие, така и вашите приятели са били шаферки многократно, така че ги попитайте. Длъжни сте да пробвате, може пък да имате късмет.

2. Взимайте рокли под наем

За щастие, има компании, които предлагат услугата "рокля под наем". Разходът ви няма да е точно 0 лева, но е по-добре от това да купите нова рокля, тъй като ще ви излезе много повече пари. 

3. Облечете нещо, което вече имате

Говорете с булката по-рано. Попитайте я какъв цвят иска да са роклите, обяснете й вие какви рокли вече имате. По този начин е възможно да облечете някоя от роклите, които вече имате, по този начин няма да похарчите абсолютно никакви пари.

4. Продайте роклята след сватбата

Друг вариант е да си купите нова рокля, която абсолютно да отговаря на изискванията на булката, просто след това я продайте. Вместо да имате неизползваема рокля в гардероба, можете просто да си върнете парите, които сте дали.

5. Включете се в избирането на шаферските рокли

Когато булката започне да мисли какви рокли би искала да носят шаферките, попитайте дали може да й помогнете с избора. Това е добър начин да се убедите, че роклите ще бъдат на нормални цени или да предложите шаферките да носят рокли, които вече имат.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay