Как да разберете дали ви е писано да сте заедно?

Как да разберете дали ви е писано да сте заедно?

Ако искате да разберете дали с половинката си наистина сте един за друг и си пасвате напълно, за даимате вашето "и заживели щастливо...", отговорите на следващите 9 въпроса ще ви помогнат да прецените до къде точно сте стигнали вие и вашия партньор в отношенията си:

Как да разберете дали ви е писано да сте заедно?

За каква работа мечтае той/тя?

Ако искате да градите бъдеще заедно, важно е да имате ясна представа за професионалните цели на партньора си. Къде иска да бъде той/тя след 10 или 20 години?

Какво мисли той/тя за брака/децата?

Разбира се, ако искате да създадете истинска връзка и след време тя да остане за цял живот, уверете се, че сте на една вълна по важните въпроси като брак и деца. Не е необходимо да имате детайлен план, но да знаете хипотетично какво мисли той/тя по въпроса.

Какво харесва/не харесва той/тя в неговото/нейното смейство?

Всяко семейство е различно. Ако партньора ви сподели какво харесва и не харесва в семейството си, значи се чувства комфортно да говори с вас на наистина лични теми и във връзката ви има доверие.

Как да разберете дали ви е писано да сте заедно?

Къде искате да се установите?

Също както трябва да имате представа с какво иска да се занимава той/тя след 10 години, трябва да знаете къде иска той/тя да живее за напред. Психолозите смятат, че мястото, където искат да отседнат за по-дълго хората говори много за тях.

Има ли някакви заболявания в семейството, за които трябва да знаете?

Ще ви отнеме много време да проследите родословното дърво на партньора си, но ако имате сериозни намерения един към друг би трябвало да сте си споделяли, ако сте си чупили някоя кост като малки или не чак толкова малки, ако имате хронични заболявания или друго. 

Какво е финансовото му/й положение?

Да, не е забавно или секси да обсъждате бюджета или заемите си, но е много важно да знаете важните детайли в това отношение, в случай, че искате да обедините банковите си сметки.

Как да разберете дали ви е писано да сте заедно?

Какво я/го кара да се смее?

Няма нищо по-прекрасно от това да споделяте еднакво чувство за хумор с партньора си. Ако можете да го/я накарате да се усмихне, значи наистина го/я познавате.

Коя е най-тайната й/му сексуална фантазия?

Ако знаете интимните тайни на партньора си ще имате гарантирано добро сексуално здраве.

Кой е най-добрият й/му приятел?

Ако сте във връзка дълго време, накрая ще срещнете и ще опознаете семейството и приятелите му/й. Когато видите обкръжението му/й ще разберете още повече за личността му/й.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
5 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay