Как да съблазните тръпката си според нейния зодиакален знак?

От какво са привлечени различните зодии?

Как да съблазните тръпката си според нейния зодиакален знак?

Всички знаем, че зодиакалният знак влияе върху различни аспекти от нашия живот, но днес ще ви издадем още една тайна - той влияе и върху нещата, които разпалват привличането между вас и обекта на вашето желание!

Кои са качествата и чертите от характера, които привличат различните зодии? Кои са характерните им предпочитания? Дали притежавате нужните качества, за да има привличане между вас и човека, който харесвате?

Открийте по-надолу зодията на вашата тръпка и разберете кои са нещата, които този човек намира за привлекателни!

Овен
Овните харесват хора, които могат и знаят как да изразят мнението си. Те се наслаждават на компанията на сродни души, които обичат новите изживявания и не се страхуват от приключения. Ценят много и онези, които търсят техните съвети и помощ.

Телец
Телецът обича човекът до него да бъде напълно отдаден на връзката им и да дава 100% от себе си. Също така той трябва да бъде и независим и да знае как да се грижи за себе си. Много важно е и да можете да разсмеете Телеца и той да се забавлява с вас.

Близнаци
Близнаците обичат открити хора, които казват това, което мислят и не премълчават нищо. Те обожават дългите разговори на интересни и философски теми и искат добър събеседник, който да бъде на тяхното ниво.

Рак
Раците искат човекът до тях да обръща внимание на това, което казват, да ги изслушва и да се опитва да ги разбира. Ракът има нужда от спокойствие и искреност и търси именно тези две качества в бъдещия си партньор.

Лъв
Лъвовете обичат да ги разсмиват, обожават хората с чувство за хумор и винаги искат да бъдат в приятна компания. Те искат до себе си хора, които са уверени и щедри, но не само към тях, а към всички останали хора.

Дева
Девите обичат хората около тях да бъдат по-спокойни, тихи и дискретни. Те не обичат шумните натури и предпочитат хора, с които могат да проведат кротък, но смислен разговор. Държат да имат и някакви общи интереси с половинката си.

Как да съблазните тръпката си според нейния зодиакален знак?

Везни
Те обичат да бъдат център на вниманието и искат човека до тях да има интерес към особата им. Везните обичат добрия стил и лъчезарните усмивки и искат хората около тях да имат обаятелно излъчване.

Скорпион
Скорпионите обичат предизвикателствата и не искат на всяка цена да имат много допирни точки с партньора си. Те искат около себе си искрени и открити хора, които да ги изслушват внимателно и да им помагат в трудности.

Стрелец
Стрелците обичат лежерните хора, които обичат да се забавляват и винаги имат интересни идеи, с които разнообразяват ежедневието. Накарайте ги да се смеят или им разкажете някоя лична история и те ще ви харесат със сигурност.

Козирог
Те обичат хората около тях да бъдат отговорни, да държат на думата си и да може да се разчита на тях. Харесват онези, които знаят какво искат и как да го постигнат и ценят хората, които гледат реалистично на живота.

Водолей
Водолеите обичат активните хора, които обичат да се движат и не се застояват дълго на едно място. Те искат човекът до тях да бъде любознателен и начетен и да споделя възгледите им за живота.

Риби
Рибите искат винаги да бъдете до тях, да могат да разчитат на вас и да знаят, че пазите гърба им. Те обичат комплиментите, но поднесени по по-деликатен начин. Харесват хора с богата обща култура, с които могат да говорят за всичко.

 
3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay