Как изразяват любовта си различните зодии

Разберете как обича всеки знак от зодиака

Как изразяват любовта си различните зодии

Ние, jenite, обичаме да си говорим за любов повече от всичко друго. Тя е онази движеща сила, която вдъхва живот във всеки наш ден.

И колкото велики философи и писатели да са разсъждавали над тази вечна тема, колкото и любовни филми да са режисирани, онзи трепет в стомаха винаги ще остане загадка.

Най-вече, защото всеки човек възприема това сакрално чувство по съвсем различен начин. И въпреки всичко, дори и любовта може да бъде поне частично класифицирана, разбира се, благодарение на астрологията. Разберете как различните зодии изразяват любовта си по-долу в материала.

Овен
Най-нормалното нещо за този огнен знак е любовта. Ако са срещнали правилния човек, Овните изобщо няма да се церемонят преди да действат.

Всъщност, страстните представителки на тази зодия предпочитат да покажат любовта си чрез жестове, от колкото да я изразят в думи. И повярвайте, по-добре! Когато са влюбени, Овните буквално губят ума и дума, така че най-много да предизвикат бурен смях в обекта на чувствата си.

Телец
Телците са истински фенове на романтиката! Те подхождат бавно и сигурно, като по учебник. Не бързат в заключенията си, че това е "любов за цял живот”, докато не са съвсем сигурни в чувствата си.

Трябва да знаете, че тази зодия държи изключително много на стабилността и никога не би простила някой да я "разиграва”, какво остава пък за изневяра.

Близнаци
Като въздушна зодия, Близнаците може да се каже, че са първенци по брой влюбвания. Те просто не разбират защо някои хора взимат любовта толкова насериозно и страдат, при положение, че животът предлага хиляди алтернативи за забавление.

Но съвсем не разбирайте, че Близнаците са безчувствени! Те имат адски развито чувство за привързаност, така че са способни да поддържат и дълги връзки.

Рак
Емоционалните Раци са зодиакалният знак с най-чувствителна душа! За тях любовта не е моментно изживяване, а привързаност и грижа.

Родените под този знак винаги търсят брака по любов и не отдават никакво значение нито на финансовото, нито на общественото положение на своя партньор.

Лъв
За Лъвовете (и особено за Лъвиците) влюбването е процес на удоволствие, наситен с много емоция.

Те не си падат по гушкането и дългите романтични разходки, просто защото природата им е твърде бурна. Като цяло обичат да бъдат обградени с внимание, но предпочитат сами да "хващат плячката си”.

Дева
В любовта Девите са най-големите анализатори. Рядко биха се впуснали в някаква авантюра, ако човекът не е перфектен според техните изисквания.

Те обичат всичко да е изпипано до последната подробност, затова са и толкова скромни и предпазливи.

Везни
За представителите на този зодиакален знак важи максимата, че "без любов, животът няма смисъл”.

Те лесно се впускат в различни емоционални преживявания, ако това ще им донесе така желаната романтика. Везните са безкрайно нежни и изпитват истински ужас от скандалите, тъй като те самите са адски умерени в действията си.

Скорпион
Скорпионите не намират никак лесно половинка, която да отговаря на високите им идеали. И да намерят, те ще се опитат да запазят чувствата си в тайна, докато се убедят в тези на партньора.

И въпреки всичко, щом попаднат в пълноценна връзка, Скорпионите ще се опитат по всякакъв начин да покажат своята нежност и любвеобвилност.

Стрелец
За Стрелците може да се каже, че са адски честни и благородни. За тях най-важното не е физическото удоволствие, което ще получат от една връзка, а възможността да създадат дом и семейство.

Те обичат безкористно и искрено, но не си падат по показността. Все пак, любовта е интимно изживяване

Козирог
Уравновесените Козирози се влюбват най-трудно от всички зодиакални знаци. Но когато това се случи, бъдете сигурни, че тези пресметливи натури никога няма да ви предадат.

И въпреки че не се славят като сантиментални личности, Козирозите умеят да обичат наистина силно.

Водолей
Водолеите не са нито капризни, нито твърде изискващи към своите партньори. Но внимавайте с тях, защото са наистина непредвидими! Дори и те самите трудно могат да ви кажат дали са влюбени… За тях най-голям интерес представлява любовната игра, а не толкова крайният резултат.

Риби
Чувствителните представителки на тази зодия никога не търсят самоцелното влюбване. Те предпочитат някой да се влюби в тях и да ги омайва с красиви думи и жестове.

Имат склонността да драматизират малките проблеми, но това се дължи изцяло на факта, че те обитават техния идеален свят, пълен с романтика и нежност.

Ако искате да четете още интересни материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

161 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



17
Не е посочен 28.03.2014|08:36
За моята зодия се оказаха верни нещата.
16
Не е посочен 27.03.2014|17:50
Интересна статия .
15
Не е посочен 27.03.2014|15:57
Всяка зодия с номера си, както се казва.
14
Не е посочен 27.03.2014|15:04
Лесно е да се изрази любовта .
13
Не е посочен 27.03.2014|14:59
Както и всички останали хора - по свой си начин.
12
Не е посочен 27.03.2014|08:16
Не всичко е вярно за моята зодия.
11
Не е посочен 26.03.2014|22:02
Напротив много обичам да се гушкам, за моята зодия не е вярно написаното.
10
Не е посочен 26.03.2014|17:15
Много верни неща;))
9
Не е посочен 26.03.2014|17:05
всеки със своите плюсове и минуси.
8
Не е посочен 26.03.2014|16:55
Рибите сме най-зле, все нещо не ни е наред или сме някъде другаде. :)
7
Не е посочен 26.03.2014|16:43
Ако съдя по себе си, то наистина в този хороскоп има доза истина.
6
Не е посочен 26.03.2014|15:04
Няма по - лесно нещо от това, да изразиш любовта си към някого ! :)
5
Не е посочен 26.03.2014|14:47
не им вярвам на тези зодии аз :)
4
Не е посочен 26.03.2014|14:00
за моята зодия не е вярно, по принцип не вярвам в зодиите, понякога някои характеристики са верни, но това е просто съвпадение, според мен.
3
Не е посочен 26.03.2014|13:06
Много са верни нещата в този хороскоп;) Дори не повярвох, като прочетох за моята зодия;)
2
Не е посочен 26.03.2014|11:36
не врявам на такива работи
1
Не е посочен 26.03.2014|11:11
Не мога да се съглася със всичко за своята зодия .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay