Каква съблазнителка сте според китайската си зодия

Открийте какви са скритите ви оръжия по пътя към завладяването на мъжките сърца

Каква съблазнителка сте според китайската си зодия

Китайският зодиак се различава коренно от западния такъв - както по знаците, така по определянето им, което става не според месеца, а според годината на раждане. Ако все още не сте наясно коя е вашата източна зодия, то може да я определите от таблицата, която виждате по-горе. Предупреждаваме ви обаче, че китайската нова година винаги е на различна дата и затова ви съветваме, ако сте родени през януари или февруари, да направите допълнителна справка тук. Необходимо е единствено да въведете точната си дата на раждане.

След като вече сте определили кой е вашият китайски зодиакален знак, може да преминете и към основната част от тази статия. А именно - що за съблазнителки сте според него и какви са най-силните ви скрити любовни козове. Започваме поред на номерата с…

Плъх
Дали ще бъдете студени като лед или пък по-парещи от бурен огън, зависи изцяло от човека срещу вас и неговото отношение. Когато получавате нужното внимание, сте склонни да се отдадете изцяло на партньора си и да задоволявате всичките му желания и нужди. Ако обаче се почувствате наранени и предадени, избухвате с пълна сила и нищо не може да ви спре да вгорчите живота му.

Бик
Вие сте независими и силни и не търпите вмешателство в личното си пространство. И именно тази ви увереност, в комбинация със завиден самоконтрол, подлудява мъжете. Понякога интелектът и привидната ви студенина дори плаши господата. Тези, които обаче са способни да оценят подобаващо личността ви, ще получат "достъп” до дълбоко скритата ви нежна и ранима същина.

Тигър
Вие без съмнение сте най-непредсказуемите представители на китайския зодиак. От една страна ревностно пазите личната си свобода и по тази причина никога няма да бъдете сред жените, които кротко си стоят вкъщи и бдят над семейното огнище. Същевременно обаче у вас бушува буря от страст, емоции и авантюристичен дух, което пък гарантира на партньора ви, че никога няма да му е скучно във вашата компания.

Каква съблазнителка сте според китайската си зодия
Заек
Източните вярвания повеляват, че именно вие сте най-фините и женствени представители на китайските зодиакални знаци. Притежавате завидно чувство за такт, винаги знаете как да избягвате конфликтите и да направите така, че дори и най-неприятната ситуация да приключи с щастлив край. Именно тази ви деликатност пленява господата, търсещи закрила и спокойствие.

Дракон
Притежавате мощна сексуална енергия, която излъчвате абсолютно винаги и знаете как да използвате, за да постигате целите си. По тази причина сте способни да влияете на мъжете дори на подсъзнателно ниво. В същото време сте изключително всестранно развити личности с интереси и познания в коренно различни области. Затова и партньорът ви гарантирано няма да скучае във вашата компания.

Змия
Подобно на "драконовите” дами, вие също сте природно дарени с изключително мощна сексуална енергия и притежавате завиден магнетизъм, пред който никой мъж не остава равнодушен. Често обаче егото ви идва малко в повече и по тази причина изисквате постоянно внимание и обожание. А когато спрете да ги получавате, просто си тръгвате, без да се занимавате с излишни обяснения.

Каква съблазнителка сте според китайската си зодия
Кон
Не понасяте празните приказки, повърхностните хора и посредствеността като цяло. Имате високи критерии както към самите себе си, така и спрямо мъжете около вас. И това е напълно нормално, предвид че те все пак трябва да отговарят на завидното ви интелектуално ниво. В същото време се отличавате с изключително авантюристичен дух и със сигурност партньорът ви ще е под постоянно високо, но сладко напрежение в компанията ви.

Овца
Вие сте природно дарени с красота, изящество и усет към детайла, а в допълнение винаги знаете как да удовлетворите всички желания и нужди на мъжа до вас. В замяна обаче изисквате безусловна преданост и вярност и сте склонни към обсебване.

Маймуна
Вашият скрит талант в изкуството на съблазняването е, че всъщност естественото ви и непринудено поведение винаги пленява господата наоколо. Без да разчитате на специална тактика и използвайки съвсем непринудено способността си да общувате лесно и без задръжки, вие се превръщате първо в доверен приятел, а след това и в обект на постоянно желание от страна на човека срещу вас.

Каква съблазнителка сте според китайската си зодия
Петел
Вие сте слънцата на китайския зодиак. Жизнерадостта и лъчезарността ви са буквално заразни за всички около вас и най-вече за господата, които се разтапят в присъствието ви. Междувременно обаче сте изключително чувствителни и раними и дори на пръв поглед малко "прегрешение” от страна на партньора ви е склонно да ви извади от равновесие.

Куче
Подобно на кучетата, които са известни като най-добрите приятели на хората, вие сте изключително верни на половинките си. Това се дължи на високият морал и ценностите, от които сте изтъкани. Разбира се, в замяна очаквате същото и от партньора си.

Глиган
Според китайската астрология глиганът е символ на плътските удоволствия. По тази причина мъжете в живота ви трябва да се чувстват като абсолютни късметлии, защото вие сте изключително отдадени любовници и знаете как никога да не ви бъде скучно в леглото (а защо не и в банята, на кухненския плот или пък в колата). В същото време трудно допускате някого до себе си, което пък превръща "играта” в още по-сладка за господата.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

29 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay