Какво изкарва извън релси всяка от зодиите?

Ако искате нормални отношения, не правете изброените неща

Какво изкарва извън релси всяка от зодиите?

Всеки си има слабо място или такова, което не трябва да се настъпва, за да не побесняваме. В живота на човек не всичко е цветя и рози и дори често нещата, които ни дразнят са много повече от нещата, които ни радват. Всяка зодия се вбесява от определени ситуации или разговори, които не харесва или не желае да приеме.

Разберете какво не трябва да правите, за да не вбесявате хората около вас в зависимост от тяхната зодия. Без значение дали го смятате за правилно или наложително, просто не се опитвайте дори. Звездите наистина имат влияние върху съдбите и характерите ни, затова понякога е добре да им обръщаме повече внимание.

Какво изкарва извън релси всяка от зодиите?

Овен

Представителите на тази зодия се вбесяват от хора, които постоянно мрънкат и се оплакват. Овните не обичат някой да им дава тон в живота и да определя съдбата им. Те са подредени хора, които не харесват хаоса. Харесва им да рискуват и се дразнят, когато някой ги убеждава да не го правят. Мразят несправедливостта и еднообразието.

Телец

Телците не харесват хората, които не са на същото мнение като тяхното. Побъркват се, когато някой се опита да се меси в личното им пространство. Не им харесва някой да ги надприказва и не признават суетата. Мразят скучни събеседници, с които не могат да демонстрират добрата си езикова култура. Не харесват прекалената жизненост, смятат я за излишна.

Близнаци

Те не понасят някой да им демонстрира неуважение. Не обичат да чуват истината, особено за себе си. Мразят хората, които посочват недостатъците им и тези, които са постигнали повече от тях. Не обичат да ннямат представа какво точно се случва и защо.

Рак

Раците не обичат да ги карат да бързат, без значение дали става въпрос за среща или важно решение. Мразят показността и парадирането. Не им харесва някой постоянно да иска нещо от тях. Противници са на изразяването на емоции по непристоен начин. Побъркват се от бъркотия и хаос както у дома, така и на работното място.

Лъв

Представителите на тази царска зодия ненавиждат алчните хора. Мразят хората, които ги карат да се чувстват зависими. Не харесват липсата на чувство за хумор. Не обичат да се занимават с непознати и не искат да имат общо със съседите си. Не понасят някой да ги обижда и да ги ревнува.

Какво изкарва извън релси всяка от зодиите?

Дева

Девите са изключително подредени и могат да престанат да общуват с вас, заради поставена на грешно място чаша. Не обичат негостоприемството. Мразят някой да им дава съвети или да ги засипва с житейски мъдрости. Не харесват хора, които любопитстват. Не желаят по никакъв повод някой да ги притиска.

Везни

Везните не харесват равнодушието, евтините подаръци и заведенията за бързо хранене. Ненавиждат някой да ги поставя пред избор. Не обичат да спорят и признават само красивите хора и неща. Мразят някой да им дава тон в живота и да определя правилата. Не приемат скуката и не дружат с хора, които не обичат приключенията.

Скорпион

Той не харесва повърхностните хора, разговори и действия. Не обича лекарите и хората, които не вярват в нищо. Мрази мекушавостта и мечтателите. Изневярата е едно от нещата, които може да го изкара извън всякакъв контрол. Не харесва лицемери и фанатици.

Стрелец

Не понася някой друг да получава цялото внимание. Мрази неспазените обещания. Който не зачита мнението му, горко му. Не харесва животни. Мрази да му дават съвети. Не обича независимостта, защото това означава, че не може да контролира човека. Чуждата красота го дразни, а скуката може да го побърка.

Козирог

Не обича някой да му отнема свободата и да му налага определени приоритети. Мрази неясните цели и непредсказуемостта. Не харесва мързеливци и хора, които говорят много, без да казват нищо съществено. Не обича демонстрацията на чувствата и тоталното бездействие.

Какво изкарва извън релси всяка от зодиите?

Водолей

Водолеите ненавиждат предателството, ограничаването на свободата и рутината. Мразят да взимат пари назаем. Не обичат някой да им натяква недостатъците им. Който ги притеснява по време на сън, може да пострада сериозно. Не харесват хора, които са ограничени и невярващи в ирационалното.

Риби

Рибите не обичат дребните лъжи. Не харесват, когато някой се съмнява в думите им. Не толерират глупави хора, които нямат никакви знания. Дразнят се на хора, които спят до късно. Ненавиждат неблагодарността. Не харесват скатавките и алкохолиците.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay