Какво трябва да знаете за реконструкцията на женските гениталии

Какво трябва да знаете за реконструкцията на женските гениталии

Жените изпитват промени в гениталиите си поради хормонални промени, стареене и раждане. Мнозина са се сблъсквали с уринарна инконтиненция след раждането, вагинална сухота, киселина. Двете най-чести причини влагалището на жената да се разтяга и губи мускулен тонус са раждането и процесът на стареене. 

Но поради липсата на информация и осведоменост за възможностите за лечение много по-малко жени избират да се подложат на медицинска процедура. Освен това жените се срамуват, когато говорят за гениталиите си.

Вагиналното здраве наистина е важна част от цялостното здраве на жената. Да се ​​смята, че подмладяването на вагината е просто козметична процедура в днешната ера е погрешно. Хората трябва да започнат да гледат на това като на здравно решение за женското здраве. Дамите могат да търсят подмладяване на вагината или по възстановителни причини, или за да се чувстват удовлетворени от тялото си.

Нехирургичното лазерно подмладяване на вагината може да бъде ефективно и безопасно при лечение на обезпокоителни вагинални и пикочни състояния, повишаване на сексуалната функция и подобряване на качеството на живот. Жените няма да се притесняват от раздразнение. Процедурата цели затягане, възстановяване на естественото смазване и подобряване на външния вид. Лазерното вагинално подмладяване може да лекува състояния като вагинално стягане, сухота, уринарна инконтиненция, ремоделиране на срамни устни, дисфункция на оргазма, вагинален пролапс.

Някои техники за вагинално възстановяване наистина могат да бъдат цялостно здравно решение за интимните зони. Нехирургичното лазерно подмладяване на вагината може да постигне големи резултати. Помага на жените да се справят с много тревоги, които идват заедно с естествения процес на промяна след раждането. Това е уникално лечение, предоставящо решение на често срещани и досадни женски проблеми.

Ако изпускате урина, когато се смеете, бягате, кихате може да имате инконтиненция на уринарния натиск. Това се случва, когато мускулите на тазовото дъно станат слаби поради бременност или зряла възраст. Вагиналното подмладяване засилва контрола върху пикочния мехур, поради което пациентът е в състояние да контролира потока на урината. Лечението стимулира колагеновите протеини в кожата и мускулната тъкан.

Това е бързо, безболезнено лечение, човек всъщност не изпитва никакъв дискомфорт освен лек сърбеж. Човек може да възстанови сексуалната активност след една седмица лечение. Резултатите от лечението могат да варират за всеки пациент, но човек би усетил подобрението. Стегнатият вагинален канал, по-малко болка и дискомфорт по време на полов акт и младежки вид на влагалището ще ви накарате да забравите стреса от намесата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay