Клуни ще покаже новото си гадже във Венеция

Джордж Клуни се раздели с Каналис съвсем скоро, но вече има нова жена до себе си, или поне така казва

"Ще се видим във Венеция, където ще пристигна със смокинг и ново гадже!". Така приключи интервюто си Джордж Клуни пред италианския вестник "Република".

 

Всекидневникът не можа със сигурност да измъкне от любимеца на дамската публика името на новото му завоевание и дали това не е поредната шега на актьора. Но едно е ясно - любовната авантюра на Клуни с италианската телевизионна звезда Елизабета Каналис явно е приключил доста драматично.

 

Междувременно италианската красавица била забелязана да търси разтуха след разлъката й с американеца в обятията на нейн стар ухажор - Анджело Вита. Двамата почивали заедно на плажа край градчето Позитано.

 

Американският актьор ще открие тазгодишния кинофестивал във Венеция през август с филма The March Ides, "Мартенските иди", в който той играе и е сценарист и режисьор.

 

Лентата разказва за перипетиите на млад политически съветник (Райън Гослинг), който работи в предизборния щаб за президентската кампания на губернатор демократ - самия Клуни. Филмът ще излезе на екран в САЩ на 7 октомври.

 

Актьорът заяви, че никога не е искал да стане политик в реалния живот. Той се чувствал отлично на 50 години, защото вече не трябвало да се преструва, че е млад.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.07.2011|11:56
Е нали не беше вярно? Той май не знае какво говори или се прави на интересен. Новата сигурно е красива като всички останали, само дето г-н Клуни не иска по-сериозни взаимоотношения с тях. Какво тогава правят с него много ми е интересно?!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay