Кои са най-големите домошари в зодиака?

Разберете кои зодии ценят уюта на домашната атмосфера най-високо

Кои са най-големите домошари в зодиака?

На всички ни е познато блаженото чувство, когато след изморителен работен ден се приберем у дома и се сгушим удобно на дивана. Разбира се, някои хора ценят уюта на домашната атмосфера наистина високо и не биха го заменили за нищо друго. Затова днес ще ви представим кои са най-големите "домошари” в зодиака.

Рак
Съвсем логично, титлата "Най-голям домошар” се присъжда на чувствителния Рак. Представителите на тази зодия имат силно развит копнеж по уют и сплотено семейство. За тях с пълна сила важи максимата "Моят дом е моята крепост”.

Те обичат да подреждат и да чистят, но не са педантични - правят го с цел по-голям комфорт. Въпреки това, никое домашно задължение не им е чуждо, а когато настъпи някой семеен празник усмивката не слиза от лицата им. Те с удоволствие ще прекарат цял ден в кухнята, за да приготвят идеалната вечеря за своите близки.

Козирог
Здраво стъпилите на земята Козирози изключително много ценят спокойната атмосфера у дома. Тъй като често създават впечатление на сериозни и вглъбени хора, за тях е изключително трудно да се присъединяват към различни компании и да се преструват на любезни. Вместо това предпочитат да се усамотят. А какво по-подходящо място от собствения им дом?

Практичните представители на този зодиакален знак не обичат да хвърлят излишни пари за лъскаво и модерно обзавеждане. За тях истинското удоволствие от домашната атмосфера се крие в добре подредените и функционални вещи.

Дева
Може би една от най-добрите страни на критичните Деви е именно в поддържането на перфектен дом. Те са много повече от грижливи, подредени и пестеливи домакини. При някои представители тези наклонности могат лесно да прераснат в маниакални състояния.

Култът на Девите към вещите често може да създаде дискомфорт както на близките им, така и на гостите. Ако случайно се озовете в дома на Дева, той най-вероятно ще бъде изчистен до блясък и с прекрасен интериор. Въпреки това, бъдете готови, че ще трябва да се събуете на самия праг, а вътре най-вероятно няма да можете да докоснете нищо.

Ако искате да четете още интересни материали, свързани с различните зодиакални знаци, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

22 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.05.2014|16:53
И аз съм домошар, съм зодия риби.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay