Кои са най-големите “проклетници” в зодиака?

Топ 3 на най-несговорчивите зодии

Кои са най-големите “проклетници” в зодиака?

Зодиакалният знак, под който сме родени, малко или много влияе на житейския ни път. Все пак, редица черти от характера ни могат да се определят, благодарение на астрологията.

Наясно сме, че всеки човек притежава и добри, и лоши качества. Въпросът е, че при някои зодии инатът, свръхамбициозността и егоцентризмът като че ли взимат превес и тези представители на зодиака си печелят слава на истински "проклетници”.

А ето кои са и притежателите на най-трудни характери…

1. Скорпион
Въпреки че вътрешно могат да бъдат сърдечни и състрадателни, Скорпионите доста често изглеждат като най-безчувствените създания на планетата.

Представителите на този знак трябва да се научат да контролират своите гняв, ревност и прекомерна амбиция.

За тях е истинско удоволствие да преодоляват трудностите, което ги прави и перфектни лидери. Всъщност, инатливите Скорпиони се радват повече на самите борби, които водят, отколкото на крайния резултат.

В крайна сметка, ако държите да бъдете в тяхното обкръжение, препоръчително е да се съгласявате с всяко тяхно решение, иначе рискувате да си навлечете гнева им.

2. Лъв
Лъвът, подобно на Скорпиона, е роден лидер, благодарение на своята свръхамбициозност.

Причината, поради която попада в тази класация, е заради арогантното си самолюбие и любовта към властта. Като най-горделив знак от зодиака, Лъвът е напълно убеден в своите възгледи и не търпи никакви възражения и критики. Затова пък е роден оратор и може да убеди всеки в своята правота.

Тъй като по-горе споменахме, че представителите на този знак са адски амбициозни, време е да отбележим, че това съвсем не означава, че са работливи. Всъщност, ако има възможност, Лъвът винаги би възложил своята работа на някой друг, докато той се отдаде на наставничество.

3. Овен
Най-големите недостатъци на бронзовия медалист в тази класация са гневът, постоянната променливост и мнителността. Въпреки че не се славят като отмъстителни натури в сравнение с горните два знака, имайте предвид, че те забравят много бавно.

Склонни са да закъсняват, в най-добрия случай да се появяват в последния момент. И това не се дължи на факта, че не им е стигнало времето, просто не обичат да чакат.

Друга слаба черта, която е в състояние да разруши отношенията им с други хора, е безпардонността. Често се случва да казват импулсивни неща, тъй като последното нещо, с което се съобразяват, е мнението и чувствата на околните.

Ако искате да четете още любопитни хороскопи, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

165 18
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 30.04.2014|08:16
Лъвовете може да сме властни, но не сме проклетници.
7
Не е посочен 29.04.2014|17:10
Ние сме семейство проклетници-мъж Скорпион, жена Овен и дете Лъв!
6
Не е посочен 29.04.2014|13:32
според мен не е така, всичко е и до човек от една страна а и отношението на другия с него,аз ако ес разбирам прекрасно с един лъв,то за друг може да е ужасен, може пък да не се разбирам с деви да речем :)
5
Не е посочен 29.04.2014|11:30
е явно не съм проклетник,но пък най-добрият ми приятел е Скорпион :)
4
Не е посочен 29.04.2014|10:06
Аз съм скорпион и наистина доста от нещата са верни инатливи сме по характер и трудно се отказваме от поставените цели, но не смятам, че сме добри лидери.
3
Не е посочен 29.04.2014|08:39
Не съм предполагала, че зодия лъв ще попадне в тази класация.
2
Не е посочен 28.04.2014|19:20
Моята зодия я няма в класацията;)))
1
Не е посочен 28.04.2014|18:21
Интересно написано,радвам се,че ме няма тук.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay