Кои са трите зодии, които тази седмица ще бъдат под знака на любовта?

Кои от вас ще са късметлии в любовта тази седмица?

Кои са трите зодии, които тази седмица ще бъдат под знака на любовта?

Винаги сме смятали, че звездите си знаят работата и не е никак случайно, че хората ги наблюдават от незапомнени времена и опитват да отгатват съдбата си по тях. Истината е, че определеното им нареждане наистина носи символика, която понякога не бива да пренебрегваме.

Всяка седмица различни зодиакални знаци навлизат под влиянието на любовната магия, а днес ще ви разкрием кои са късметлиите за идните седем дни и какво могат да очакват на любовния фронт, според звездите и астрологията! Разберете дали тази седмица вашият знак е в зоната на любовта!

Телец
Това за вас ще бъде седмицата на предизвикателствата в любовта. Обвързаните сред вас ще трябва да решат в коя посока да поемат в връзката си, дали да я задълбочат или да си тръгнат. Необвързаните пък ще трябва да си изберат един ухажор и да се съсредоточат в отношенията си с него, за да се получи нещо.

Козирог
Има човек, който не излиза от мислите ви и от сърцето ви и не знаете как да постъпите. Истината е, че това може би не е правилният човек за вас или просто моментът да бъдете заедно още не е дошъл. Запазете добрите си отношения, но не се впускайте прибързано в нищо.

Скорпион
Вие сте труден характер, а около вас има човек, който е също толкова опърничев и заедно ставате взриоопасни. Искрите прехвърчат с пълна сила тази седмица и трябва да внимавате да се опарите. Не си играйте с огъня, а бъдете малко по-мили към този човек, за да ви отвърне със същото.

Станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay