Кои са трите зодии, които тази седмица ще бъдат под знака на любовта?

Разберете какво вещаят звездите…

Кои са трите зодии, които тази седмица ще бъдат под знака на любовта?

Винаги сме смятали, че звездите си знаят работата и не е никак случайно, че хората ги наблюдават от незапомнени времена и опитват да отгатват съдбата си по тях. Истината е, че определеното им нареждане наистина носи символика, която понякога не бива да пренебрегваме.

Всяка седмица различни зодиакални знаци навлизат под влиянието на любовната магия, а днес ще ви разкрием кои са късметлиите за идните седем дни и какво могат да очакват на любовния фронт, според звездите и астрологията! Разберете дали тази седмица вашият знак е в зоната на любовта!

Водолей
Седмицата ви няма да е никак лесна от гледна точка на любовните вълнения, които ви предстоят. Няма да знаете по кой път да поемете и ще се чудите кой е правилният човек за вас. В момента за вниманието ви се борят двама човека, които са пълни противоположности. Послушйате сърцето си, то знае отговора.

Рак
В идните ще се чувствате по-желани и сексапилни от всякога. Има нещо във въздуха и около вас и един определен прехвърчат неочаквани искри, които биха могли да прераснат в красив пожар, стига и двамата да се осмелите да направите по една първоначална крачка един към друг.

Стрелец
Вие искате да си починете малко от любовта и всички чувства и емоции, но това определено няма да ви се случи тази седмица. Всъщност на хоризонта се появява някой, на който не сте дали шанс преди време, но сега изглежда, че нещата са се променили и може би ще го видите в друга светлина.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay