Любимите храни на зодия Стрелец

Стрелците трябва да обръщат специално внимание на своята диета и хранене, защото са склонни към напълняване и стомашно-чревни заболявания

Любимите храни на зодия Стрелец

Тяхното меню трябва да включва цвекло, домати, сливи, пиле, риба, ябълки, овес, сурови яйца, ягоди, кората на плодовете и зеленчуците, череши, зелен фасул и царевица. Представителите на зодия Стрелец, обичат природата и планината. Това обяснява тяхната привързаност към месото и барбекюто, съобщават от foodpanda.

Никога не пропускат десерта след вечеря, особено ако е плодов сладолед. Обичат вкуса на череши, малини, дини и пъпеши. Избягват хранителни продукти, които са ароматизирани или направени със синтетични методи. Канелата също е за предпочитане за Стрелците, тъй като те имат слабост към сладкишите и подправката може да им помогне за избягване на шансовете на диабет.

Стрелците са екстравагантни личности, затова обичат експериментите в кухнята. Ще се зарадват на сочна пържола, поднесена със сладък дресинг, или салата, която е микс от плодове и зеленчуци. Стрелците обичат да ядат нещо необичайно, затова касисът се препоръчва за тях, тъй като помага в смилането на храната правилно и също така да се избегне вероятността от хранително отравяне. Те много обичат и супи, като любимата им е картофена крем супа, с много крутони.

Имайте предвид, че за Стрелците са много важни количествата в порцията. Сервирайте им голяма купа ароматизиран сладолед или огромна чиния с ребърца и те ще бъдат ваши верни приятели до живот.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay