Любовен секс хороскоп

Какво ще се случва в леглата и сърцата ни тази година?

Любовен секс хороскоп

Годините са различни, но посрещанията винаги си приличат: химна, шампанско, фойерверки, хорà... И хороскопи, докато реанимираме през първата седмица на януари. На много от нас ни е трудно да вярваме, че още една дванадесета от земното население боледува от грип, печели от тотото и се кара с шефа си в същите дни, в които и ние. "Професионалните" хороскопи, съобразени с всички подробности около собственото ни раждане, изглеждат по-достоверни, но в повечето случаи нямаме достатъчно време, интерес, пари и доверие, за да си поръчаме. И все пак, забавно е от време на време да прочетем някое и друго предсказание от звездите. Все ще има какво да кажем: или всичко ще ни познаят, или ще ги наречем "пълна боза". 

Ето какво казват астролозите за интимните връзки на 12-те зодии през 2012. Ако не сте родени под щастливите знаци, които ще правят страхотен секс, не се тревожете – може пък в работата да ви върви. Това в кръга на шегата, разбира се! Ние ви пожелаваме успехи във всяко начинание.

Козирог – рогатите ще слагат рога 
Козирозите са известни със своята целенасоченост, но тази година се предвижда да ѝ изневерят. Както и на настоящите си половинки. Много е вероятно да се възползват от възможността за започване на нова връзка, преди да е свършил света. Звездите предупреждават: не се втурвайте с рогата напред във всяка изникнала авантюра! Използвайте характерната за зодията си разсъдливост и внимавайте да не се влюбите сляпо в неподходящ човек. Ако все пак преодолеете тази нестабилност – септември е най-подходящ за медения ви месец. Независимо дали ще има прибързани или брачни контакти, мъжът козирог ще бъде особено възхитен от партньорката си, еротично настроен да изкачва секс върхове. Жената – тя също ще полага всички грижи по пълното задоволяване на любимия. 

Водолей – върви му като по лед 
Ако е подливал вода някому през изминалата година, сега ще стъпва върху каквото си е полял. Тоест – по лед. Скучен сексуален живот, привидна незаинтересованост към половинката, вероятност за намеса на трети човек в отношенията – звездите не са особено благосклонни. Но не обвинявайте тях! Знаем, че можете да бъдете интересни и невероятни любовници, когато не спите. Че сте неочаквано верни, когато най-после позволите да се обвържете с нещо повече от собствената си независимост. Ако се замислите по тези въпроси и положите малко старание, кутсузлийската година ще мине добре за вас, другата страна също ще бъде доволна. В противен случай обаче, ще трябва да пиете една студена вода, вместо да я подливате. 

Риби – риболовът ще бъде екзотичен и интересен 
През 2011 рибките бяха по-скоро шаранчета, не бяха особено завладяващи, нито хитри в любовните отношения, но тази година отново ще влязат в ролята на Златната рибка. През първите няколко месеца ще се насладят до дъно на своята сексуалност и ще се превърнат в очарователен център на цялата си компания. Очакват се предложения около Свети Валентин. Много новости, но присъщата за водната зодия интуиция ще ѝ помага да взима правилните решения. Мъжките риби ще организират романтични и екзотични преживявания за половинките си, като цяло ще се разбират добре с тях. През цялата година. Както обикновено, жените ще бъдат по-скромни и няма да отдават толкова голямо значение на сексуалния си живот. 

Овен – няма да е с рогата напред 
И двете половини от годината ще бъдат силни – първата в сексуалната, втората по-скоро в емоционалната сфера. 2012 ще бъде изключително подходяща за установяване на здрави отношения с партньора. От януари до май се очаква овните да бъдат истински жребци в секса. След това ще станат по-привързани и чувствителни към половинката си, ще започне нов етап в любовната връзка. Това може да предизвика агресия у мъжките представители на зодията, астролозите ги съветват да преодолеят себе си чрез романтика. Агресивността няма да се наблюдава при дамите - те ще бъдат по-нежни и отстъпчиви от всякога. 

Телец – златен и романтичен 
Повечето телци обичат да си угаждат – и тази година е готова да им угоди, стига да се съобразяват с чувствата и желанията на другите. Противно на обичайния си характер, ще бъдат склонни да правят това. Като цяло са предвидени 12 успешни месеца за телците. Възможно е да се сбогуват с досегашната връзка, но дори да се случи това, бързо ще завържат нова. И ще я завържат щастливо! Вероятността за брак също е много голяма. Звездите са категорични: всичко ще бъде наред, ако решавате проблемите с хубав секс, вместо с грозни скандали. 

Близнаци – секси като за двама 
И сред другите зодии има успешни, но близнаците ще приберат всички в малкия джоб на чаршафите си. Ще приберат и овациите. Очертава се най-успешната в сексуално отношение година, която са имали някога. Може би, защото ще се отнасят по-внимателно, няма да менят настроенията и мненията си непрекъснато, както са свикнали. Ще запазят и раздават характерната за въздушния си знак свобода, а това ще се отрази чудесно на връзките им. Близначките се очаква да проявяват известен драматизъм, но този недостатък ще бъде компенсиран от усилията им за разнообразяване на любовния живот. 

Рак – на едно място, но не назад 
Раците се предвижда да вървят само напред и нагоре по пътя на кариерата си. Любовните им преживявания обаче няма да са кой знае колко интересни. По-впечатляващите моменти се отлагат чак за септември. Мъжете ще предпочитат свалките пред дълготрайните връзки и това може да доведе до загубата на човек, който наистина ги обича. Жените стоят на другата крайност – верни и едновременно с това готови за експерименти в леглото. Какво повече можем да искаме от представителките на тази зодия?

Любовен секс хороскоп

Лъв – хищна котка в леглото 
И лъвовете са сред "животните", които ще се радват (и ще радват партньорите си) с бурен и успешен секс през тази година. Цялата ще бъде динамична - още в самото начало се очакват драстични промени, които ще увеличат интереса и любовта към партньора. Възможно е да се сдобиете с нов. Април ще бъде лъвският месец на любовта, а за онези, които си падат по виртуалната такава – очаквайте запознанство през юни. Както обикновено, мъжете лъвове ще бъдат царе не само в джунглата на чаршафите, но и на по-нестандартните места за секс. Дамите ще се нуждаят от малко повече комплименти, за да развеят гривата си така, както само те умеят. 

Дева – но не девица 
Свикнали сме голяма част от девите да мислят повече за секс, отколкото за любов, но през следващите 12 месеца тези категории ще сменят позициите си. Което не означава, че интимните преживявания ще се окажат ощетени. Просто ще бъдат съпроводени с повече чувства. Съответно, 2012 е и особено подходяща за девите да встъпват в брак или поне да издигнат връзката си на по-сериозно ниво. Мъжете ще бъдат загрижени за удоволствието на половинките си. Жените може и да избухват от време на време, но все пак ще полагат усилия за мирно и чувствено разрешаване на конфликтите. 

Везни – уравновесен сексуален живот 
Везните на едноименната зодия ще бъдат уравновесени с позитиви и негативи. Като цяло, не се очакват драматични промени, въпреки че е много вероятно да започнете нова връзка. В края на пролетта и началото на лятото ще изживеете най-впечатляващите си сексуални моменти за тази година. Звездите подаряват блясъка си на мъжете везни, които ще изглеждат по-добре от всякога и ако решат да се разнообразяват, ще могат да привлекат много жени. Нежната половинка на зодията ще има нужда от свобода в любовните отношения, в противен случай ще се чувства напрегната. Вероятността за по-сериозни отношения и среща с идеалния партньор се вижда чак през дкември. 

Скорпион – жилото ще бъде на ниво 
За тази зодия 2012 безспорно се очертава като година на любовта. Чувствата ще бъдат на първо място, а сексът ще се ръководи от техните върхове и спадове. Още преди да е свършила зимата, сърцата на скорпионите ще бъдат стоплени от започването на нова обещаваща връзка или чрез откриването на обещаващи неща в старата. Ако говорим за секс, май и декември изглеждат най-силни, но важните решения трябва да се вземат през септември. И ще бъдат правилни! Тези 12 месеца, изпълнена с любов и романтика, ще бъдат от значение и за следващите години. Мъжете ще поискат да увеличат семейството си в близко бъдеще. Жените, макар и сериозно обвързани, ще продължат да флиртуват и след тази година. 

Стрелец – ударен от стрелата на любовта
Стрелецът си е стрелец, но не може да се мери по умения с Купидон, нито да избяга от точността му. Звездната баница предвещава много секс и радост за този зодиакален знак. Мъжете ще се усещат силно влюбени през цялата година и основно романтика ще изпълва съзнанието им, а жените ще мислят и за това как да осигурят дългосрочност на връзката си. Разбира се, ще възникнат и известни проблеми, но астролозите обещават, че ще вземете правилно решение, ако поставите партньора и отношенията си с него на първо място. 2012 е подходяща и за романтични пътувания.

183 12
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 12.01.2012|16:52
на водолеите не им блазе
9
Не е посочен 12.01.2012|16:49
и девите не са за изхвърляне, дори ни очаква и женитба:)))
8
Не е посочен 12.01.2012|16:43
перфектен хороскоп за зодия скорпион-любов, секс, флиртове....какво повече да искаме::)
7
Не е посочен 11.01.2012|16:02
нямам вяра на хороскопи и врачки
6
Не е посочен 10.01.2012|09:09
Свикнали сме голяма част от девите да мислят повече за секс, отколкото за любов - не е вярно;)
5
Не е посочен 06.01.2012|14:55
за втори път го чета този хороскоп
4
Не е посочен 06.01.2012|12:53
нека изпълним 2012 с много любов
3
Не е посочен 06.01.2012|12:22
Суперрр и аз ще съм секси
2
Не е посочен 06.01.2012|12:07
пълни глупости....
1
Не е посочен 06.01.2012|11:54
Хехе, пак ще съм секси през годината. Както винаги. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay