Месечен хороскоп за декември 2014 година

Последният месец на годината предвещава ново начало

Месечен хороскоп за декември 2014 година

За да следите своя хороскоп всеки ден, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Първата половина на декември определено не е "вашето време". Очакват ви купища задължения, а в същото време желанието ви за работа се изпарява все повече и повече. Тъкмо по този повод периодът е идеален за равносметка и преосмисляне на желанията и амбициите ви. Може пък да е време за нещо качествено ново.

Телец
Въпреки че месецът за вас започва по-скоро монотонно, с настъпването на втората му половина изненадващо събитие буквално ще разтресе и преобърне живота ви, за да ви поднесе възможности, за които дори не сте си мечтали. Не изпускайте шанса си и "хванете бика за рогата".

Близнаци
Месецът ви е отреден за почивка и равносметка. Време е да осъзнаете, че всичко около вас е чудесно, стига да не се "вкарвате във филми" и изкуствено да усложнявате ежедневието си. Вместо това се отдайте на заслужено спокойствие и не забравяйте да отдадете заслуженото на любим човек, който е неотлъчно до вас и ви подкрепя.

Рак
Въпреки че е едва началото на декември, вече се усещате изцяло на празнична вълна. Това е чудесно, не не означава, че трябва да пренебрегвате и служебните си задължения. Стиснете зъби и "избутайте", без да се натоварвате излишно с допълнителни задачи.

Лъв 
Мисълта, че нещо липсва в живота ви, ще продължава да ви преследва и през декември. Добрата новина е, че с настъпването на средата на периода неочаквана изненада не просто ще ви накара да преливате от щастие, а може би и ще ви донесе така търсения отговор.

Дева
Колкото и да се преструвате, че всичко е прекрасно, нещата малко по малко започват да прозират, а маската ви на спокоен човек - да пада. Погрижете се за здравето си - както физическото, така и психическото, след което в края на месеца се подгответе за цялостна равносметка на изминалата година.

Везни
Мисълта за наближаващите коледни и новогодишни празници и времето на спокойствие и топлина, което ще посветите на най-близките си, сякаш ви дава крила, благодарение на които месецът ви ще се изниже с лекота и без каквито и да е сътресения.

Скорпион
Месецът за вас започва спокойно и релаксиращо. Към средата му ще ви зарадват добри новини, свързани със стабилизирането на финансовото ви положение през началото на новата 2015 година. Не се колебайте и не изпускайте предизвикателството, което звездите ви отправят.

Стрелец
Иначе вечно оптимистичната ви натура този месец не се чувства особено комфортно, тъй като пред вас са изправени прекалено много въпросителни, чиито отговори все отлагате. Затова е важно да посветите времето преди празниците на равносметка и пренареждане на приоритетите.

Козирог
Неочаквана среща ще "завърти главата ви" още по-неочаквано и ще ви накара да усещате неподозирани емоции и чувства. Към средата на месеца пък ви предстоят няколко трудни решения от работно естество, с които е наложително да се справите още в зародиш.

Водолей
Декември определено е вашият месец и по тази причина сте способни да откривате красивото и позитивното навсякъде около вас. Кулминацията на периода - коледните празници - ще ви зареди с още повече настроение за предстоящата 2015 година.

Риби
Звездите са ви подготвили неочаквана, но изключително приятна изненада, която е напълно възможно да преобърне живота ви по още по-неочакван начин. Доверете се на силната си интуиция и няма да сгрешите! Месец декември е месец на промяната. През цялото време ще ви бъде интересно, звездите го гарантират!

36 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay