Месечен хороскоп за септември: Рак, Лъв, Дева

Месечен хороскоп за септември: Рак, Лъв, Дева

Началото на септември ще е малко трудно благодарение на ретрограден Меркурий  и ретрограден Сатурн... и ретроградна Венера. Но подготовката е сила и следователно четенето на вашия месечен хороскоп би трябвало да помогне. Преди да навлезем в подробностите, нека хвърлим общ поглед върху това, което предстои. 

На 4 септември Венера най-накрая излиза от ретроградния си период и отива директно в Лъв, позволявайки ви да вървите свободно след страстите си. Очаквайте нов прилив на ентусиазъм в областта на творчеството и любовта. Но в същия ден започва друга ретроградност. Този път е Юпитер в Телец. Не се стресирайте обаче, това няма да причини същия хаос като ретрограден Меркурий; вместо това просто предизвиква малко забавяне. Това е добър момент за размисъл и планиране.

Има повече възможности за планиране с новолунието в Дева на 15 септември. Тази енергия на Дева ви осигурява чудесен момент наистина да засадите семената на вашите намерения. Помислете кои части от живота си искате да подобрите, след което използвайте енергията на новолунието, за да начертаете основата. В същия ден Меркурий отива директно в Дева – това означава, че комуникацията, пътуването и технологиите трябва да са ясни. 

На 23 септември слънцето навлиза във Везни, отбелязвайки есенното равноденствие – когато денят и нощта ще бъдат еднакви. Това е момент, който ви насърчава да намерите баланс – в работата и играта, вътрешен и външен. 

И накрая, на 29 септември има пълнолуние в Овен, което осветява вашите желания и страсти. Това лунно събитие може да извади силни емоции на повърхността, подтиквайки ви да се изправите срещу това, което ви движи и това, което ви спира. Това е време да си припомните силата си и да се заредите напред с мир и разбирателство. Осмелете се да преследвате мечтите си и да се откажете от това, което вече не ви служи, докато лъчистата енергия на Овен ви тласка напред. 

Рак

Този месец ще преследвате желанията си с пълна сила. Купете това нещо, което гледате от месеци! Кандидатствайте за тази работа! Кажете на някого как се чувствате! Но не забравяйте да оцените и това, което вече имате. Кога за последен път изразихте на приятелите си колко много ги обожавате?

Може да забележите, че комуникацията е по-лесна, отколкото беше към средата на месеца. Ако ви предстои важна среща или разговор, това е моментът да го направите. Енергията насърчава интелектуално и разговорно разбирателство. Свържете се с другите и обменяйте идеи открито. Тъй като Меркурий е директен в средата на месеца, взаимодействията ще бъдат по-плавни и идеите ще текат по-свободно.

Към края на месеца домашният живот и кариерата заемат светлината на прожекторите. Това ще бъде страхотно време да прекарате моменти със семейството си и да създадете хармонично домашно пространство, което поддържа вашето емоционално благополучие. В същото време не забравяйте да отпразнувате постиженията си и да освободите всички страхове, които блокират професионалния ви растеж. Уверете се, че сте склонни към емоциите си, така че да покажете най-доброто от себе си в обществения си живот.

Лъв

Уау, вижте този блясък! Ще забележите, че светлината ви свети по-ярко този месец, Лъв. Естественият ви чар привлича вниманието на всички около вас. Възползвайте се максимално от това – увереността ви ще се отплати и ще ви даде възможности, за които дори не сте се замисляли. Поради тези възможности ще искате да сте сигурни, че сте на прав път в професионален план. Обмислете дългосрочните си цели и се уверете, че те са в съответствие с вашите мечти и стремежи.

Докато месецът продължава, вашето вътрешно аз ви насърчава да се съсредоточите върху финансовото планиране за бъдещето. Това ще бъде подходящият момент да направите проучване и да говорите с някои финансови експерти. Тази нова информация може да ви помогне да вземете най-добрите решения. Освен това можете да използвате тези нови умения, за да спестите за нещо, което сте искали от известно време.

Към края на месеца може да имате интерес да усвоите нови умения. Може да имате интерес и към някои местни пътувания. Прегърнете приключенския си дух и излезте от зоната си на комфорт.

Дева

Нека бъдем реални, Дева: трябва да посветите известно време на самообслужване, изцеление и размисъл върху вашите емоционални нужди. Твърде дълго всички тези неща са били на дъното на списъка ви със задачи. Няма повече. Искате да се свържете с вътрешното си аз и ето как го правите. Навлизането в някои творчески хобита може да помогне нещата да потекат. 

Направете това и през септември ще почувствате, че сте готови да станете нова и подобрена версия на себе си. Вие сте по-овластени да говорите своята истина. Пораснахте толкова много през тази година и сега е време да продължите напред като най-доброто си аз. 

За вашия рожден ден също ще почувствате желание да прегледате финансите си. Много разумно. Направете малко планиране и помислете за освобождаване от вещи, които вече не са ви полезни. Можете дори да спечелите допълнителни пари, докато го правите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay