Модерната изневяра?

"Секстинг"

"Секстинг" е новият термин, който описва еротичните телефонни съобщения. Сещате се, онова кратко изречение, което всъщност казва толкова много, или дългото любовно обяснение, което получавате от своя любим през работно време.

 

За съжаление обаче, някои мъже "секстингуват" не само със своите нежни половинки. Според ново проучване една на всеки двадесет жени е хващала мъжа си в "смс изневяра", пращайки еротични послания или снимки на друга жена.

 

В изследването вземат участие 3 000 жени на възраст между 18 и 45. Целта на изследователите: да разберат дали жените имат пълно доверие на своя партньор, или често тайно се бъркат в личното му пространство, търсейки "кирливите ризи".


Според резултатите шест от всеки десет дами следят редовно своята половинка. Самото проследяване пък включва редовна проверка на facebook профила и мобилния телефон.

 

Една на всеки шест жени пък поставя "любовен капан" на любимия. Създават се фалшиви интернет акаунти и се използват различни мобилни номера. Крайната цел - да се провери как ще реагира мъжът при проява на интерес от непозната жена. Доста крайно, не мислите ли?

 

Виртуалната свалка е двойно по-лесна от тази в реална среда. Изисква се по-малко кураж, а вероятността да те хванат в изневяра е по-ниска. Много мъже предпочитат лесното, и тласнати от желанието за нещо ново и непознато, се укриват пред компютъра или телефона.

 

Цели 80% от жените са категорични, че ако хванат своя човек в такъв тип "текстова изневяра", ще приключат връзката.


6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.10.2011|15:26
Тази "смс изневяра" е плод на погрешните схващания за това кое се тълкува като изневяра и кое не. В разбиранията на мъжете и жените има голееееми разминавания по темата. За някои мъже да си пишеш интимни изречения с друго момиче не се брои за иневяра. За някои жени пък целувката с друг мъж също не е изневяра. Но така е когато табутата паднаха и моралните ценности се изпариха.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay