Мъже споделят най-шокиращите неща за живеенето с жена

Мъжете обикновено много се притесняват от тази стъпка

Мъже споделят най-шокиращите неща за живеенето с жена
  1. "По-рано бях много щастлив да имам съквартиранти. Не знам защо, но ми харесваше. Когато заживях с приятелката ми, за пръв път трябваше да споделям банята с някой, който излиза за работа по същото време. И всичко беше доста хаотично. Свикнал съм да ставам сутрин и да си взимам душ, но сега има специален график, който трябва да се спазва, за да можем и двамата да се приготвим навреме за работа."
  1. "Приятелката ми веднъж се разплака, защото не си оправям леглото всеки ден. Аз дори не знаех, че хората наистина си оправят леглото всяка сутрин."

  2. "Най-голямата разлика е, че виждаш този човек постоянно. Мислиш си :'Добре, ще гледаме телевизия, ще вечеряме заедно. Не е нужно да ходим на срещи вече, защото това беше начин да се виждаме', но дори след като заживеете заедно трябва да излизате на срещи.

  3. "Бях изненадан, че нито една мебел, която имах, не беше достатъчно добра за новото ни жилище. Продадохме всичките ми мебели."

  4. "Бях изненадан, че е толкова лесно. Всеки казва, че хората са различни и е трудно да живеят заедно. Това са пълни глупости. Ние с приятелката ми се разбираме чудесно и не сме имали никакви проблеми."

  5. "Разбираш, че леглото ти не е толкова голямо, колкото си мислел. Тя взима толкова много място"

  6. "На жените не им харесва да играеш видео игри в продължение на 5 часа"

  7. "Известно време живях с приятелката ми и нейните родители. Ужасно неловко е."

  8. "Когато живееш с приятелката си разбираш защо се приготвя да излиза по няколко часа. Тя продължава да закъснява за всичко, но поне и ти си вкъщи и можеш да играеш някоя игра, докато я чакаш."

  9. "Не знам колко е шокиращо това, но жените имат много вещи. В банята няма толкова шкафове, които да поберат всичките неща.

  10. "Разбрах, че жените мислят, че яденето на чипс се брои за вечеря."

  11. "Винаги съм си мислел, че приятелката ми е по-подредената от двамата. Но се убедих, че тя просто се старае всичко да изглежда чисто, когато имаме гости. През другото време, аз чистя и подреждам."

  12. "Всеки трябва да се съобразява с другия. Преди можех да отида да тренирам по всяко време или да остана да преспя в приятел след тежка вечер. Вече не е така. Предпочитам да тренирам сутрин, но го правя вечер, защото тя може да си намери занимание вечер, иначе ще скучае.

  13. "Шокиран съм от това колко различни неща за банята купуват жените. Аз имам сапун и шампоан."

  14. "Декоративните възглавници. Те са излишни."   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

14 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay