Най-добрият начин да правите невероятен секс по време на менструация

Най-добрият начин да правите невероятен секс по време на менструация

Повечето жени имат огромно желание за секс през този период от месеца. Проучване установява, че 55% от хората (мъже и жени) смятат секса по време на менструация за невероятен. 

Все пак, за да бъде секса невероятен трябва да се подготвите за него. Ето как да направите секс по време на менструация невероятен:

1. Мислете за това като за предимство

Вместо да се притеснявате от излишната течност, мислете за нея като за допълнителен лубрикант. Ако обикновено имате проблем с това, ще заобичате секса по време на менструация. Освен това, сексът облекчава неприятните симптоми като главоболие, спазми и други неприятни неща.

2. Подгответе леглото си

Ако се притеснявате, че ще оставите петна на чаршафите, сложете тъмна кърпа отдолу и след това я изперете добре. 

3. Използвайте душа

Ако все пак се притеснявате от цялата тази кръв, можете да използвате душа, за да правите секс там. Ако правите секс под душа, двамата почти няма да забележите кръв, а и можете да експериментирате и да опитвате нови пози. 

4. Трябва да имате стратегия

Свалете тампона си непосредствено преди да започнете със секса. Всички сме наясно, че толкова малко време няма как да стане голяма бъркотия. Ако пък правите секс в някой от по-слабите дни (началото или края), още повече няма от какво да се притеснявате. 

5. Опитайте менструална чашка

По някакъв начин менструалните чашки събират кръвта и в същото време можете да правите секс, докато я носите. Когато носите такава чашка, не бива да се притеснявате от изтичане, разливане и т.н. Просто трябва да се уверите, че чашката, която сте избрали е подходяща за носене по време на секс. 

6. Изберете подходяща поза

Изберете позата, в която ще се чувствате най-комфортно. Мисионерската или друга поза, при която лежите по гръб вероятно са най-подходящи, защото изтичането е по-малко вероятно. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay