Най-изчерпателният годишен хороскоп за 2015-а

Какво да очаквате в личен и професионален план през следващите 12 месеца?

Най-изчерпателният годишен хороскоп за 2015-а

"Нова година, нов късмет" са казали хората! Надникнете в близкото бъдеще и вижте какво ще ви донесе 2015-а, ако сте зодия...

Овен

Цялата година ще премине под знака на желанието ви за промяна. В професионален план имате шанс за успех, ако прецените да останете на същото място и да давате всичко от себе си. Ако напуснете или сте безработни в момента обаче, ви очакват други положителни емоции. Годината ще бъде изпълнена със събития, за които винаги ще си спомняте с усмивка. Може да се каже, че ще бъде преломна за вашия живот.

В личен план, ако сте обвързани, ви очаква вълнуващо преминаване на нов етап от взаимоотношенията ви с любимия човек. Имате цяла година, за да преживеете едни от най-хубавите си мигове заедно. В случай че нямате никого до себе си в момента, се концентрирайте върху останалите аспекти от живота и не си търсете партньор на всяка цена.

Има шанс най-сетне да разполагате със собствено жилище. Това ще се отрази благоприятно на всички аспекти от живота ви.

Телец
За вас 2015 година ще бъде по-скоро спокойна. Няма да претърпите кой знае каква промяна в професионален план - имунизирани сте срещу провали, но не очаквайте и кой знае какви успехи. Това обаче означава, че ще се радвате на ежедневие без сътресения. И ще имате осезаемо повече време за личния си живот.

Обвързаните Телци могат да създадат семейство тъкмо през тази година. Звездите подкрепят подобно решение - едно дете, заченато през следващите 12 месеца, ще се роди здраво и с обещаващо бъдеще. Ако пък сте сами, има огромен шанс да срещнете някого. Това ще ви върне надеждата, че някъде там може би все пак съществува човек, с когото да изградите стабилна връзка.

Има огромна вероятност да имате собствена кола, и то тъкмо каквато сте искали винаги! Само шофирайте внимателно, защото не сте сами на пътя.

Близнаци
Новата година ще ви зарадва с така чаканото повишение. Финансовото ви състояние не само ще се стабилизира, а ще се подобри значително. Все пак управлявайте внимателно своите разходи, защото е добре да харчите разумно. Допълнителните професионални ангажименти обаче неминуемо ще се отразят на свободното ви време, което пък ще повлияе негативно на личния ви живот.

Ако сте обвързани, подгответе се психически за сериозни проблеми. Има реална опасност вашият партньор да не прояви разбиране и да живеете в постоянен конфликт. В случай че до вас в момента няма такъв, може само да се радвате - тази година е най-добра за постигане на успех в работата.

Цяла година ще можете да си угаждате, що се отнася до посещения на ресторанти и любими заведения. Очертава се една парти година без ограничения.

Рак
През 2015-а ще имате трудности в работата, породени от новите предизвикателства, с които трябва да се справите. Вашите креативност и мотивация ще бъдат тествани, но това може и да е във ваша полза. Ще трябва да положите доста усилия, за да постигнете успех. Добрата новина е, че няма да останете незабелязани, ако давате всичко от себе си.

В личен план ви очаква да започнете бурна връзка или просто настоящата ви ще се превърне в такава. Конфликтите ще бъдат ежедневие, но поне няма да ви е скучно. Ако успеете да преодолеете проблемите и да останете с партньора си, ви очаква светло бъдеще заедно, защото към края на годината нещата ще започнат да се променят към добро.

Напълно възможно е да бъдете командировани някъде за по-дълго време. Това още повече ще нагнети отношенията с партньора ви, но пък ще открие пред вас нови професионални хоризонти.

Лъв
Още от 1 януари ще усетите прилив на енергия и на желание за живот. Пасивността, която ви измъчваше през 2014, ще остане в миналото. Предстои ви година на постигнати цели и сбъднати мечти. Не само в работа - с каквото и да се захванете, ще се радвате на успех!

В личен план също ви очакват приятни емоции. Ако имате половинка, вашата връзка ще улегне и ще стане наистина сериозна. Необвързаните ще имат мимолетни, но интересни контакти. Нищо по-задълбочено обаче няма да се покаже на хоризонта през следващите 12 месеца.

Инвестирайте наличното време в начинания, които усъвършенстват вашите умения. Започнете курс по език или упражнявайте повече своето хоби - скоро това ще ви потрябва.

Дева
Работната атмосфера през цялата година ще е невероятна - досега не сте били на толкова приятно място. Взаимоотношенията ви с колегите са наистина ценни, а и това, което вършите, ще ви доставя удоволствие. Има и още една добра новина - освен всичко друго, и финансовото ви състояние ще бъде във възход.

В личен план ви очаква спокойна година. Няма да се случи нищо изненадващо, което донякъде не е лошо. Ще имате сигурност и сплотено семейство. Дори да имате дребни неразбории, лесно ще ги разрешавате.

Звездите предричат, че ви очаква екскурзия до екзотична дестинация. Не се колебайте да се отправите на път, защото тъкмо там човек преоткрива себе си. И постига истински душевен баланс.

Везни
Сигурно вече ви е писнало да стоите на тази работа. През 2015-а звездите напълно подкрепят възможността да вземете решение за радикална промяна. Не се колебайте, а сменете обстановката. Имате причини да смятате, че това ще ви накара да се чувствате осезаемо по-добре.

В личен план ви очаква доста приятна година. Възможно е да имате някои проблеми, но всичко ще се реши с разговори. А вие определено ще имате нужната дипломация. Ако сте необвързани, ще срещнете някого, с когото дълго време ще си играете на котка и мишка. От вас зависи дали тази връзка ще има развитие.

Съществува вероятност да смените жилището си, но звездите все още не могат да кажат дали става дума за преместване в друг град, или за ново място в същото населено място.

Скорпион
През 2015-а ще постигнете нещата, за които се борите през последните няколко години. Определено се наблюдава пик в професионалния ви път. Радвайте се на успехите, защото са изцяло заслужени! Ако някой ви казва нещо друго, опитвайки се да помрачи доброто ви настроение, не го слушайте.

Любовта обаче ще страни от вас. Звездите обясняват тази ситуация с липсата на подходящ партньор на хоризонта. Пазете се от неподходящо обвързване! По-добре да сте сами, отколкото с кого да е.

Ще имате възможност да постигнете прогрес в свой личен проект. Проявете постоянство и вероятно усилията ви ще се увенчаят с успех.

Стрелец
Още в първата половина на годината приходите ви значително ще се увеличат. За разлика от разходите! Няма да имате повече работа, просто трудът ви ще се цени по-високо. Това ще ви кара да се чувствате удовлетворени през цялата 2015-а.

Очаквайте радостна вест, свързана със семейството ви. Дали пък няма да разберете, че скоро на бял свят ще се появи малко създание с вашата кръв? Не е задължително вие да чакате дете - възможно е да станете баба, дядо, леля, чичо…

Годината е перфектна за основен ремонт. Променете дома си по своите предпочитания, така че да се чувствате наистина комфортно в него. И без това отдавна планирате някаква промяна в тази насока.

Козирог
Вашите професионални успехи определено няма да са акцентът на тази година. Има огромна вероятност да бъдете недооценени, но това не бива да ви демотивира. Просто ще ви даде време да подредите наново приоритетите си, за да имате един осезаемо по-приятен житейски път занапред.

Това включва и събитията в личен план. Ако сте обвързани, ще имате достатъчно свободни мигове, които да споделите с човека до себе си. В случай че такъв няма, ще го срещнете. Скоро. Много по-скоро, отколкото си мислите!

През 2015-а ще имате възможност да реализирате промяната в личния си стил, за която отдавна мечтаете. Нова прическа? По-различни дрехи? Няма да се колебаете и с лекота ще сменяте външния си вид.

Водолей
Иска ви се да напуснете работа, нали? Е, трябва да знаете, че 2015 г. не е подходяща за подобни крайни решения. Опитайте се да се адаптирате и игнорирайте дребните проблеми, които ви тровят нервите ежедневно.

За сметка на кризата в професионален план, в личен ви очаква безоблачно щастие! Ще се радвате на неповторими мигове с любим човек, а може би е крайно врене връзката ви да се пренесе на ново ниво…

От дълго време си мечтаете за някаква джаджа, която най-сетне ще бъде ваша. Ползвайте си я с удоволствие и не я жалете!

Риби
2015-а определено ще бъде една от най-добрите във вашия живот. В работа ви предстои огромно предизвикателство, с което ще се справите по забележителен начин. Ще надхвърлите всички очаквания и ще оправдаете всички надежди, възложени на вас. Ангажиментите ви ще се доста, но поне най-сетне ще излезете от работната рутина, в която бяхте през последните години.

Връзката ви е във възход - нещата се случват малко бързо, но звездите повеляват, че тъкмо това е човекът за вас. Не се страхувайте от обвързване, всичко ще се получи по възможно най-приказния начин! Ако пък сте необвързани, тази година ще срещнете своя партньор, за когото мечтаете от толкова време.

Очаква ви вълнуващо пътешествие, на каквото не сте били никога досега! Ще посетите екзотични държави, а емоциите, които ще изпитате там, ще топлят спомените ви цял живот.

За да четете своя дневен, седмичен и месечен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

166 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay