Най-очарователните начини за обявяване на бременност

Заложете на тези идеи и бъдете сигурни, че любимият ви ще помни този ден дълго!

Най-очарователните начини за обявяване на бременност

Бременността несъмнено е един от най-вълнуващите етапи в живота на една жена. Въпреки че понякога може да е съпътствана от нежелани "странични ефекти”, надали има по-голяма щастие от това тестът за бременност да покаже 2 чертички. И преди светът да е придобил изцяло бебешки нюанси, трябва да помислите как да съобщите хубавата вест на бъдещия татко и на останалите роднини.

Днес ще ви дадем няколко оригинални идеи, които ще ви помогнат да създадете специален миг, който ще остане дълго в спомените на вашия партньор.

Чрез тениска
Ако искате половинката ви да се усмивка всеки път, когато се сети за момента, в който е разбрал, че ще става татко, изненадайте го с тениска. Вече има достатъчно места, където правят щампи за по-малко от 10 минути, така че няма да ви отнеме и много време. Изберете оригинален надпис от сорта на "Бебе на борда” или "Най-добрият татко”.

Опаковайте теста за бременност
Това несъмнено е един от най-сладурските начини да обявите бременността си. Може да си направите 2-3 теста, да ги сложите в правоъгълна кутия и след това да декорирате със симпатична панделка. Все пак, има ли човек, който не обича подаръци без повод?!

Най-очарователните начини за обявяване на бременност

Сонограма в рамка
Ако сте надарени със завидно търпение, можете да изненадате бъдещия татко със сонограма, прилежно заела мястото си в рамка за снимки. Разбира се, за целта ще трябва да изчакате малко време, докато отидете на гинеколог, но със сигурност ще си заслужава!

Най-очарователните начини за обявяване на бременност

Специална закуска
Макар да не приготвяте закуска всяка сутрин преди работа, тази "бебешка” изненада си заслужава! За целта трябва да се снабдите с шише с биберон, в което да налеете сок или кафе, както и с детски прибори, в които да изсипете едно бурканче бебешко пюре.

Пренаредете чекмеджето му
Може да си представите изненадата на мъжа ви, когато преди работа сънено бръкне за чифт чорапи, а в чекмеджето му закачливо се подават бебешки ританки и бодита. Сладко, нали?

Ако този материал ви е харесал и искате да четете още интересни статии, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

10 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay