Най-точният хороскоп: Крал, Шут или Професор сте вие?

Интересна комбинация между останалите схеми за изчисляване на зодията

Най-точният хороскоп: Крал, Шут или Професор сте вие?

Овен, телец, близнаци и т.н. - зодикалните знаци, които познаваме от деца, се изчисляват според деня и месеца на раждане. Китайският хороскоп пък проявява по-голям интерес към конкретната година, бележеща появата ни на бял свят.

Хороскопът, който ще ви представим днес, е най-верен от всички, тъй като съчетава в себе си и двете системи за определяне на характера на личността и нейната съдба. Зодиите в него са само седем, но изключително точно описват общите черти, типични за представителите си, без да отричат и индивидуалността на всеки човек.

Можете да проверите кой от интересните персонажи сте вие в тази таблица:
(Ако не знаете с точност китайския си зодиакален знак, тук ще разберете кой е той.)

Най-точният хороскоп: Крал, Шут или Професор сте вие?

1 - Крал
2 - Вожд
3 - Рицар
4 - Аристократ
5 - Професор
6 - Шут
7 - Вектор 

Крал 

Създаден, за да получава внимание. Има нужда от такова, а останалите са достатъчно респектирани, за да му го дадат. Кралят трябва винаги да бъде в центъра на вниманието. Радва се на голям интерес и от страна на противоположния пол - твърде голям на моменти. Понякога може да бъде прекалено егоцентричен и надменен, но си има и своите неоспорими качества. Не се плаши от проблемите, а енергично се заема да ги разреши. Това важи не само за собствените му неприятности. Помага на другите, много е щедър откъм финанси и усилия, стига само помощта му да бъде достатъчно добре призната след това. Кралете са подчертано общителни и няма да се чувстват щастливи, ако не заемат ръководен пост в работата си.

Ако имате връзка с крал, трябва да знаете, че ще бъдете манипулирани и контролирани. Няма как да го избегнете - той ги умее тези неща. И в никакъв случай няма да ви се получи вие да му казвате какво да прави или да избягвате да се съобразявате с крайните му настроения. Когато кралят е весел, може да направи така, че всички наоколо да се забавляват както никога досега. Ако е в лошо настроение обаче, неминуемо ще се чувствате адски потиснати около него.

Вожд 
Изключително енергичен човек. Непрекъснато е зает с нещо и обикновено всичко му се получава чудесно, дори и скептиците около него да са имали други очаквания. Вождът трудно приема чуждо мнение, но не трябва да му се сърдят за това. Причината не е, че не иска да се съобразява с останалите, просто знае, че с аналитичния си ум може да преценява нещата по-добре от тях. Обикновено наистина е така, затова се вслушвайте в думите му - определено има какво да научите.

Вождовете лесно избухват, но и бързо им минава. Трябва да го имате предвид, ако смятате да градите отношения с такъв човек. Той ще умее да ви вдъхновява, убеждава и успокоява както никой друг, но когато ви е ядосан, тежките му думи ще ви карат да се чувствате отвратително. По-добре се откажете завинаги от идеята да им давате поводи за ревност!

Рицар 
Като истински човек на честта, той се бори за своите каузи, дори когато по всичко личи, че едва ли ще постигне победа. Най-важно му е да знае, че е постъпил както трябва, пък да става каквото ще. Чувства необходимост и останалите да признават заслугите му, да показват благодарност, когато е направил нещо за тях. Рицарят не е конфликтен, мрази разправиите на висок тон. Ако тръгне в грешната посока на нечестните сделки и алчността, животът му ще е изпълнен с болести и нещастия. Но може да бъде и много хубав, стига рицарят да приеме естественара си роля на благороден човек.

Половинката му не трябва да бъде агресивна и да се опитва да доминира. Ако избягва подобно отношение, ще се чувства прекрасно в компанията на своя рицар.

Аристократ 
За разлика от всички предходни знаци, той не е борбена натура. Предпочита да живее в спокойствие, да се грижат за него и да не влиза в конфликти. Създаден е, за да раздава любов и красота. Умее да релаксира пълноценно и да задоволява дребните си капризи. Както може да се очаква, аристократите имат нужда да водят засилен социален живот, да присъстват на обществени събития, да комуникират. Работата в екип е добра за тях, тъй като им позволява бързо да плеснат с интересния си ум. Те реализират най-добре новаторски идеи, тъй като умеят да комбинират мъдростта от миналия опит със способността да си представят бъдещи неща. Много вероятно е да станат известни.

Половинката на аристократа трябва да го познава в дълбочина, тъй като той не е човек, който изисква. По-скоро държи на това партньорът му сам да разбере от какво се нуждае и да му го даде. Има нужда да се чувства не просто обичан, а обожаван.

Професор 
Вероятно сте се досетили - високият интелект на този знак е най-впечатляващата му характеристика. Той е практичен, уравновесен, отговорен и много, много начетен. Общуването с него е полезно и интересно, но не е рядкост да се държи с останалите така, сякаш са по-нисши. Обвиняват професорите и в студенина, те обаче обръщат малко внимание на пдобни неща. Имат много по-високи цели в живота. Дори да не работят буквално като чуители, добре е да образоват останалите и да им споделят многобройните си знания. Професорите мразят липсата на гражданска позиция и отношение към обществените процеси.

Тези хора не трябва да се обвързват с половинки, които не се намират близо до тяхното интелектуално ниво. Дори да се влюбят в такъв човек, рано или късно ще изпитат непоносимост заради ограничеността му, той пък ще ги мисли за твърде големи философи.

Шут 
Но не в смисъла на палячо, комуто се подиграват, а в смисъла на онзи, който кара всички наоколо да се усмихват и ги заразява с позитивизъм. Това е най-важната роля в живота на шута, а не конкретните постижения в кариерата или в каквото и да било, свързано с работа. Той се дразни повече от останалите на ежедневните скучни дела и отговорности, рутината го убива. Затова не трябва да се оставя да го принуждават насила да бъде като другите хора. Шутовете не понасят предразсъдъци и правила, изключително състрадателни са и ако видят човек в беда, веднага ще направят всичко по силите си да помогнат.

Те не могат да понесат да се чувстват недооценени и като "даденост" в една връзка. Ако партньорът им няма да бъде романтичен и да им показва любовта си постоянно, по-добре да го напуснат. Никога няма да бъдат щастливи с него.

Вектор 
Това е изключително интересна, трудно разгадаема и авантюристично настроена натура. В очите на останалите изглежда като "фаталната жена" или "фаталния мъж", тъй като излъчва страшен сексапил и в опита си да опита най-много неща в този живот, изглежда непридвидима. Векторите не понасят някой да им мрънка и да спира изследователския им порив. Имат остра нужда да създават неща, от които светът се нуждае.

Трудно се доверяват изцяло на някого, но ако го направят, партньорът им ще получи безценна половинка. Векторът много добре знае какво заслужава и няма да се задоволи с по-малко, затова често изглежда капризен в любовта.

Ако ви е забавно и интересно да следите публикуваните при нас хороскопи и психологически тестове, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

115 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



12
Не е посочен 25.02.2014|09:47
Оказа се че съм Професор,интересно!
11
Не е посочен 24.02.2014|20:56
Интересен тест се получи.
10
Не е посочен 24.02.2014|16:41
Не съм се замислл .
9
Не е посочен 24.02.2014|16:20
Аз съм аристократ :) яка статия.
8
Не е посочен 24.02.2014|16:13
Гледах го преди време подобен верен е.
7
Не е посочен 24.02.2014|15:32
Е, ти, ако не знаеш, кой да знае:)))
6
Не е посочен 24.02.2014|15:28
Аз съм рицар;) Ехх, добреее
5
Не е посочен 24.02.2014|14:38
май съм шут, не знам дали е вярно“:)
4
Не е посочен 24.02.2014|10:58
Интересно, аз съм зодия рак, но НИКОГА не съм намирала едно общо нещо м/у мен и представителите на тази зодия, от там явно следва, че и тук не намирам общо с хороскопа.
3
Не е посочен 24.02.2014|10:43
Падна ми се шут и мога да кажа, че има нещо вярно.
2
Не е посочен 24.02.2014|10:39
Падна ми се Аристократ, доста интересна зодия, в която има нещо вярно за личността ми, но както при всички зодии не всяко нещо е вярно, по-скоро налучкват според мен, ако при един не познаят при друг може да уцелят.
1
Не е посочен 24.02.2014|10:33
Гледах го това вчера и ми се падна,че съм КРАЛ„ е определно не съм,както и да го гледам не ме описва нищо, освен частта с "когато са на кеф.....",но само толкова, като цяло се описвам като "вектор" но кой ти спори с хороскопите! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay