Не съсипвайте чужд живот, ако не обичате, просто си тръгнете!

Защото няма смисъл

Не съсипвайте чужд живот, ако не обичате, просто си тръгнете!

Аз знам така – ако си с някого, дай цялата си душа, сърце и любов, на която си способен, а каквото ще да става. Лъжата по принцип за мен е нещо равно на самоубийство за мен, още повече, когато става въпрос за отношения. Когато си с един човек, ти трябва да си с него не само физически и в леглото, но и духовно, в мислите си, в желанията си, в съня си..

Любов за мен е силна дума и не бива да се изрича току-така. Защото виждам толкова много хора, които са заедно, но не се обичат. И никога няма да се обикнат, а си го казват.. постоянно.

Любовта е свято чувство, което не бива да се осквернява! Не можеш да се влюбиш във всеки, запомнете!

Това, че можеш да си говориш с един човек, или се забавляваш с него, не означава, че си влюбен.

Любовта е нещо много по-голямо или по-скоро много малки неща.

Мога да дам пример за това какво е любов с нещо много простичко – да ти се яде шоколад, но да го дадеш на партньора си, защото на него му се яде повече.

Влюбеният човек винаги прави компромиси в името на любовта и никога не поставя на първо място себе си, защото вече не е сам.

За съжаление вече виждам толкова нелюбов във връзките... И въпреки това тези хора стоят заедно, терзаят се, губят си времето, вгорчават си живота, проклинат дните си.. в един момент, разбира се, се стига и до изневяра.. и те пак продължават да стоят заедно.

Може би съм от друг век или съм прекалено старомодна, но това няма как да го разбера. Моето сърце винаги ми дава ясни сигнали дали обичам някого или не.. И ако не го обичам, то защо по дяволите да стоя с него.. Съжалявам, но не виждам смисъл!

Не виждам от какво да ме е страх и защо да го правя! Един път сме тук на тази земя и няма нужда да се лъжем и себе си, и другите!

Бъдете истински в отношенията си, и ако любовта някога си отиде.. имайте смелостта да си признаете! Ще направите голяма услуга и на себе си, и на другия!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay