Нещата, за които мъжете плачат

И те носят душа

Нещата, за които мъжете плачат

Мъжете са силната половина от човечеството. Те са тези, които подкрепят жените в трудните моменти, помагат им както психически, така и физически. Но това не значи, че един мъж е толкова силен, че не може да плаче. Напротив, плачът не бива да бъде възприеман като слабост. Мъжът, който плаче, не се страхува да си признае чувствата, да бъде откровен и себе си. А в това няма нищо лошо. Ние жените обичаме да виждаме, че мъжете се вълнуват от нещо, че нещо ги е развълнувало, а няма по-сигурен знак за това от сълзите. Ето за какви неща плачат мъжете. Разбира се, не очаквайте да ни трогват едни и същи неща.

Когато изгубят жена

Мислите, че жените сме истинските жертви при всяка раздяла, а не мъжете не им пука? Всъщност в повечето случаи е обратното. Мъж, който е отворил сърцето си за една жена, приел я е вътре, приютил я е и е дал цялата си топлина, обич и закрила, не забравя току-така. Мъжът плаче за жена, когато наистина я обича. Понякога излекуването на раната от изгубената любов може да трае месеци, дори години.

От смях

Знаете, че мъжете са царе на вицовете и понякога самите не могат да се стърпят и да се разсмеят от сърце на някой мъжки виц. Това може да ги докара до сълзи

Когато им се роди дете

Дори и най-силният мъж, който не обича да показва чувствата си, дори и той се разчувства в деня, в който види малкото човече да се появява на белия свят. Да го гушне, да го погали по нежните ръчички и тяло.. това е момент, който щастливият татко никога няма да забрави и трудно ще удържи сълзите си.

Когато пропилеят парите си

Понякога мъжете правят необмислени действия и след това горчиво съжаляват за тях. Ако са пръснали всичките си пари и няма с какво да изкарат месеца, това ще ги накара да плачат и да се разкайват.

Когато дъщеря им се омъжи

Таткото е този, който малкото момиченце първи обиква, първият мъж в живота й, на когото тя се доверява и казва "Обичам те". Това малко момиченце вече е пораснало и е избрало мъжа, за когото да се омъжи. Това кара таткото да плаче от щастие, че тя е намерила някой, който е спечелил сърцето й.

Когато се провалят в работата си

Мъжете, които са амбициозни, трудно понасят неуспеха. За тях принципът е следният: Всяко нещо, с което се захванеш, трябва да бъде изпипано до съвършенство. И ако нещо се провали това им носи много разочарование. В такива моменти мъжете плачат от гняв.

За първата си любов

Първата любов ръжда не хваща! Това важи в пълна сила за мъжете. Има много случаи, в които един мъж вече е женен, има деца, но в един прекрасен ден, след дълги, дълги години среща първата си любов и това кара нещо в него да трепне и да го разчуства. Понякога дори се стига до неочаквани романси.


Мъжете са нежни създания. Просто имат корава обвивка, която трябва да знаем как да пробием, за да достигнем до сърцевината.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay