Нещата, които никога не бива да прощавате на един мъж

Има неща,за които не трябва да отстъпвате

Нещата, които никога не бива да прощавате на един мъж

Всички правим грешки. Една връзка преди всичко е много компромиси и нагаждане, за да се поддържа разбирателството. Но има неща, които не трябва да прощавате никога. Всичко си има граници и трябва да знаем кои са вашите.

Това, че не уважава работата Ви

Ако той постоянно ви повтаря, че всъщност вие не работите, а ходите само, за да ви мине времето и той е този, който изкарва парите и ви издържа, това поведение не е допустимо. Ако продължите да го търпите, той ще гледа през целия си живот на вас като човек, който неспособен да се оправи сам без неговата помощ.

Да бъдете обвинявани за неговите недостатъци

Ако той не приема неуспеха си като вследствие, че той не е направил нещо както трябва, а обвинява постоянно вас, то не може и да става дума да му го простите. Човек, който не е склонен да признае и приеме грешките си, никога няма да намери пътя към успеха. А вас вечно ще тъпче и унижава.

Критикува родители Ви

Нормално е да не му харесва всичко в тях, но откровено да Ви говори как го дразнят и не може да ги понася, е недопустимо. Те са ваши родители, отгледали са ви и са ви възпитали. Обиждайки тях, той обижда и Вас!

Изневяра

Всички знаем, че след изневяра никога отношенията не са същите. Изневярата си е изневяра!

Това той да споделя ваши голи или полуголи снимки

Това може да стане изрично при ваше съгласие. Но, ако сте казали, че не сте съгласни, той няма абсолютно никакво право да показва ваши подобни фотографии.

Лъже Ви

Дребна лъжа значи, че е казал, че отива до магазина, а всъщност ви е купил цвете, за да Ви зарадва. Всичко друго попада в графата Лъжа.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay