Нов поглед над мамините синчета

Мамините синчета не са за изхвърляне

Нов поглед над мамините синчета

Спечелили са си лошо име през годините. Но ако се замислите, мъжете които са близки с майките си са супер гаджета и чудесни съпрузи. Ето защо:

 

Между възхваляването на нейните несравними готварски способности и тичането към дома ѝ, винаги когато има нещо за поправяне, мъж който е близък с майка си сякаш малко ни плаши. Но напоследък се замисляме да дадем възможност на тези онеправдани мъже, тъй като осъзнахме, че такива като тях имат чудесни комуникативни способности и са много по-съпричастни от тези, които не са имали майчината подкрепа и близост.

 

Ако се замислите защо е така, ще откриете, че тези сладури са получавали ориентири от майките си дълги години. Наблюдавайки как тя се държи с хората и получавайки обратна връзка, докато растат, мамините момчета имат по-голям шанс да устоят на мъжествения стереотип – агресивен и безпристрастен във връзките.

 

Мамините синчета изразяват чувствата си повече, грижат се за нашите нужди и са добри слушатели. Все качества, които жените търсят в един партньор.

 

Разбира се, не бива да забравяме, че нежните момчета имат лоша репутация с причина. Знаейки че има друга жена, към която той е привързан, може да изпили нервите на всяка приятелка или съпруга. Но не е като да не можем да се справим с това. Просто не бива да гледаме на връзката им като на заплаха или да мислим, че той има лимитирано количество внимание и любов. 

 

Важно е обаче, да сложим граници. Ако си говори по телефона с нея всяка вечер след вечеря, или проваля общите ви планове, за да я види – тогава трябва да станете и да кажете нещо. Не бива да сте нападателни, а деликатно да му обясните как, колкото и да се любувате на здравата му връзка с мама, е важно да знае, че двамата трябва да сте отбор и да слагате връзката си на първо място, ако искате да преуспее.

 

И нека бъдем напълно честни. Колкото и да харесваме мъже, които говорят за чувствата си, понякога прекаленото мамино у него може да бъде доста досадно. Но все пак, всяка жена знае как да изкара мъжествеността на половинката си наяве. Малко въображение трябва.

 

Най-важното, каквото и да правите, избягвайте обръщението "мамино синче". Колкото и да са наясно с чувствата си и да са нежни, мъжете винаги искат да са мъже. Някои от тях дори вече знаят, че са мамини синчета, което вероятно е достатъчно срамно.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 08.04.2011|08:43
Може и да са по мили и да изразяват чувствата си повече от останалите мъже, но все пак за всяко нещо казват: "Мама не го прави така, нейното е по-хубаво.", например за нещо, което е сготвила тяхната приятелка или съпруга. Това е доста дразнещо и неприятно, особено ако жената се е постарала много и е готвила или чистила цял ден. Не винаги взимат сами решения за каквото и да било и много често се допитват до майките си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay