Няколко истини за порното

Мъжете гледат повече порно от жените

Няколко истини за порното

Известно е, че порно гледат всички  по-големи - и мъже, и жени, и обвързаните, и самотните. Има някои неща за порното, които е хубаво да знаем.

Жените гледат по-малко порно филми от мъжете. Това е така, защото те се страхуват какво ще си помислят другите за тях, и най-вече техният партньор. Притесняват се дали няма да изглеждат прекалено разкрепостени и лесни. Това са грешно насадени модели в обществото. Истината е, че всяко човешко същество има такива потребности и гледането на порно в никакъв случай не е привилегия на мъжете. Така че, дами, не се свенете да гледате това, което искате.

Някои от обвързаните дами предпочитат да гледат порно със своя партньор, но има и такива, които предпочитат да гледат сами. Причината е, че понякога има разминаване във вкусовете за вида филм. Например, мъжете си падат по груби изпълнения, докато за дамите е важна техниката, разнообразието, но и нежността. Ако съществува "романтично порно", то би било идеалният варинат за тях. Ето защо понякога двамата партньори могат да се посветят на различни образователни филмчета. Това, според нас, е много полезно, защото ще научат различни неща, които да приложат в съвместния им любовен живот.

Жените обичат да гледат порно с лесбийки! Да, жените си падат по това. Е, мъжете също, разбира се. Любовните отношения между жени са красиви, изтънчени, за разлика от тези между двама мъже. 

Не се притеснявайте да се  ограмотявате и в това отношение! Никой не се е родил научен! Ако нямаше какво да усъвършенстваме, то нямаше да съществуват и тези филми!

Автор: Теодора Георгиева

2 8
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay