Няколко секс съвета назаем от порно актрисите

Тези идеи са в състояние да превърнат сексуалния ви живот в истинско приключение!

Няколко секс съвета назаем от порно актрисите

Да, наясно сме, че порното няма много общо с реалния сексуален живот на хората. Но все пак, сексът си е секс, а актьорите, които участват във филмите за възрастни се занимават с това "професионално”. Затова днес ще ви представим няколко секс съвета от Джесика Дрейк, които несъмнено биха допринесли за по-качествения ви любовен живот.

Не се страхувайте от ролите
"Не е нужно всеки път щом минете покрай секс магазин, чиято витрина е осеяна с предизвикателни костюми, да отвръщате засрамено глава. И никога не бъдете сигурни, че вашият партньор "не е от този тип”. Всички мъже обичат палавите изненади! Освен това, никой не ви е казал да обличате неудобен латексов костюм с изрязани дупки на зърната. Заложете на секси визия с жартиери, мини поличка или нещо такова. Просто импровизирайте!”

Не сваляйте всички дрехи
"Поне веднъж оставете сутиена или полата на мястото им. Повярвайте ми, това действа адски възбуждащо на мъжете. Всъщност, това е и причината в порно филмите да седим с обувки през цялото време. Разбира се, в домашни условия това надали е най-удобният начин да се отдадете на плътски ласки.”

Няколко секс съвета назаем от порно актрисите

Развалете рутината
"Сексът никога не бива да бъде линейно, монотонно действие. Принципно точно това се случва, когато двама души са заедно от много време. Разнообразявайте акта като изненадващо превключите на "фелацио режим”, например. Само не забравяйте, че ако изберете този вариант, трябва да сменяте презервативите между оралния и "съществения” секс.”

Говорете перверзно
"Нямам предвид да псувате партньора си, така че и съседите ви да чуят. Но е адски приятно да говорите за нещата, които планирате да му направите или пък обратното. Освен това, всеки човек обича комплиментите, така че не ги щадете.”

Ако този материал ви е бил интересен и искате да четете и други подобни статии, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

35 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay