Основните причини, които карат една жена да изневери

Ето кои са те

Основните причини, които карат една жена да изневери

Изневярата започва първо в ума, в нашата мисъл и след това може да премине и във физически акт. Но изневярата може да остане и само в помислите, тогава тя не е изневяра в пълния смисъл на думата, но нима някой може да даде точно определение за нея. Целувка, секс, мечти за друг мъж? Всеки дефинира изневярата по свой собствен начин.

Въпросът е, че тя се случва и за съжаление или пък не, се случва често в една връзка. Има много причини, които могат да подтикнат една жена да бъде неверна и е важно да разберем кои са те, за да не допускаме подобна грешка. Какво ни липсва в сегашната връзка? Какво искаме от нея? Къде е коренът на проблема? Може ли нещата да се решат по друг начин? Днес ви представяме най-често срещаните проблеми, които карат една жена да изневери.

Емоционална самота
Най-често жените изневеряват на партньора си, защото не получават от него достатъчно емоционална подкрепа. Ако сте във връзка, в която липсва любов, интимност, нежност и подкрепа, то шансовете да помислите за друг мъж са доста по-високи. Много често бъркаме секса с интимност, но всъщност липсата на обич и разбирателство са двете основи, които разклащат връзката най-много.

Основните причини, които карат една жена да изневери

Тръпка и изкушение
Разбира се, понякога жените изневеряват просто заради тръпката от забраненото. Забраненият плод е най-сладък и самата мисъл, че може да има друг мъж е способна да подлуди една жена и да я подтикне към изневяра. Достатъчна мотивация може да бъде мисълта, че няма нищо лошо от време на време да бъдем лоши и да се отдадем на изкушението. Ако жената усети, че тръпката в сегашната й връзка си е отишла, то тя непременно ще я потърси на друго място.

Извинение, за да се отървете от сегашната връзка
Много жени се чувстват зле във връзките, които имат. Не се чувстват удовлетворени и знаят, че искат нещо друго, за да са щастливи. Лошото е, че не винаги имат смелостта да се изправят пред партньора си и да прекратят връзката. Тогава като спасителен пояс се появява другият мъж, така те оправдават нуждата от прекратяване на "добрата” връзка, която имат.

Основните причини, които карат една жена да изневери

Отмъщение
За съжаление доста жени изневеряват, за да си отмъстят за предишна изневяра на партньора им, за която са разбрали. Ние прощаваме трудно такива неща и всъщност не е никак добре, че се впускаме в подобна мисия за отмъщение, защото в крайна сметка може да навредим повече на себе си, отколкото на човека отсреща. Но все пак жаждата за мъст е силен мотиватор и кара жените да прибягват до такива мерки.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay