Откровено за аналната любов

Сексът винаги ще ни вълнува

Откровено за аналната любов

Сексът е нещо страхотно. Той носи здраве, обич, кара ни да се чувстваме по-добре и по-уверени, усмихнати и сияещи. Когато, обаче, вече сте достатъчно време заедно, то и на двама Ви (най-вече на Него, разбира се) ви се иска да опитате нещо ново. И той често предлага това да е аналното проникване. Много жени се плашат, защото се опасяват, че много ще ги боли , ще им донесе дискомфорт и дори има вероятност да се разплачат пред партньора си.

Тук по-скоро става въпрос за психологически момент, който жената понякога не може да прескочи. От една страна е желанието, любопитството към новото и непознатото, от друга е страхът от болката, защото тя вече е чувала, че ще били много и изобщо не е приятно. А откъде го е чувала – е, как откъде, от други жени, които също са били помолени от приятеля си да го правят отзад и те са имали неблагоразумието да се съгласят.

Какво трябва да знаем всъщност за аналната любов?


Не боли чак толкова много, просто всичко трябва да става много плавно. Когато Ви е за първи път, е добре да помолите партньора си да не нахлува в задния двор като вандал, а да почука и да открехне вратата лекичко, докато влезе навътре.

Най-добре е да използвате лубрикант, защото сухотата и триенето може да са пречка за качественото сексуално изживяване.

Хубаво е да се отпуснете напълно и да изключите всякакви мисли от главата си. Не бъдете предубедени. Мислете само колко обичате партньора си, колко хубаво е, когато ви докосва, гали и когато е във вас и приемете аналната любов като разнообразяване на нещо хубаво с цел то да стане още по-хубаво.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

31 13
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay